2017. augusztus 24., csütörtök

Honnan tudod hogy szerelmes beléd egy fiú

Empátia A szerelmes férfi általában osztozik az érzéseinkben, ha szomorúak vagy idegesek vagyunk. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Lehet, hogy rendkívül elfoglalt ember, de mint tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, és a szerelemre ki ne szeretne napokat szánni?


Honnan tudod hogy szerelmes beléd egy fiú

Lányok, ha valaki aki sokáig le se xart, sőt kifejezetten bunkó volt vele de egy csapásra hirtelen rájönne, hogy igazából azért bánt úgy veled mivel szerelmes beléd. Van, hogy úgy érzed teljesen beleszerettél valakibe, akit nem is ismersz személyesen? Mi az ami megkülönbözteti a szerelmet a fellángolástól vagy a. Ezáltal a számára igazán fontos személyekkel is megoszthatja örömét, sőt nem csak azt mutatja meg, hogy mennyire szerelmes, hanem azt is, hogy a nő, akit szeret mennyi érdekes, intelligens, humoros és nagyszerű.


Ugyanígy történik ez a szerelmes nővel is, egy idő után Ön is szeretné bemutatni neki a szeretteit. Ha igazak rá, menekülnöd kell! Egy rossz főnök teljesen tönkreteheti a mindennapjaidat: hatására állandó gyomorgörccsel mész majd a munkahelyedre, feszült és elégedetlen leszel, valamint az önbecsülésed is fokozatosan romlani fog. Babrál a hajával, miközben veled beszélget, vagy miközben téged néz. Rád mosolyog, keresi a társaságod.


A testbeszédével téged utánoz, ez egy ösztönös dolog, hogy ugyanolyan helyzetben tartja a kezeit, mint te, amikor veled beszélget, vagy egy társaságban vagytok. Mindig feléd fordul, ha a közelében vagy stb. Ha tudnáhogy szeret,akkor kezdeményeznél találkozókat?


Neked nem lenne furcsa,így 30év körül,hogy egy férfi beléd szeressen úgy,hogy személyesen még alig beszéltetek? Ha túl sokat nézel egy pasit, akkor ő is sokat fog nézni, lehet, hogy azért mert éppen arra gondol, hogy vajon tetszel-e neki. Soha ne feled hogy ha nagyon tetszik egy fiú , akkor hajlamos lehetsz arra, hogy rosszul olvasod a „jeleket”, ezért érdemes a barátnődet is bevonni a jelek „olvasásába”. Ha ezt meg tudod adni neki, az bizony növeli az illető úriember önbizalmát, nem beszélve arról, hogy mások szemében is megbecsülést vált ki, hogy egy ilyen nő van az oldalán, így természetes, hogy nem tágít mellőled. Ezeken kívül van még pár dolog, aminek köszönhetően még jobban beléd eshet.


Bobby Box, amerikai újságíró gyűjtötte össze azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy a fiúbarátod többet szeretne tőled a barátságnál. Az olyan aktivitások, melyek mentális igénybevételt követelnek, mint a játék a betűkkel, a puzzle és a sakk, szenvedélyt válthat ki belőle. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ha bebizonyítod probléma megoldó képességeidet, tudat alatt megmutato hogy te egy kívánatos választás vagy, hogy tovább vigye génjeit. Kevés dolog fájdalmasabb annál, mint amikor fény derül rá, hogy a kedves már nem annyira, vagy talán egyáltalán nem is szerelmes. Ilyenkor a szív egy pillanatra szinte lebénul, és az ember szinte elképzelni sem tudja, hogy fog-e még valaha egyáltalán dobogni, vagy sem.


BÁRMIKOR átválthat erős érzelmekbe is – hiszen kettőjük között is épp ezt történt. De vannak olyan jelek, amikből szavak nélkül is kitalálhato hogy a pasi fülig szerelmes beléd. Ha ezeket a jeleket tapasztalo nem kell azért nyaggatno hogy mondjon már valamit. Amikor egy pasi kezd nagyon szerelmes lenni, ugyanezt éli át. Van olyan testrésze amit nem szeretsz, de ő tökéletesnek látja?


Vagy olyan szokáso ami mások szerint idegesítő, ő viszont aranyosnak gondolja? Ezzel akaratlanul is elárulja, hogy kezd nagyon beléd zúgni! Ha ültök, és úgy teszi keresztbe a lábát, hogy a lábfejét szintén feléd fordítja, akkor ugyancsak tetszel neki! Ha ülsz és a keresztbe tett lábadat lógato majd a lábfejeddel elkezdesz körözni, az kész felhívás egy fiú számára, mert azt üzened neki, hogy bejön nálad! Igen, egy szerelmes férfi tudni akarja, hogy mi van vele hallani akarja a hangodat.


Barátság vagy szerelem? Honnan tudom, hogy mit érez irántam? Nagyon tetszik egy lány vagy egy fiú , és teljesen biztos vagy benne, hogy ez az érzés kölcsönös. Ha egy férfi azt elemzi, mi minden közös benne és a kedvesében, az is világos jele annak, hogy igazán szerelmes. Ha egy pasi szerelmes beléd , ideges lesz a jelenlétedben.


Honnan tudod hogy szerelmes beléd egy fiú

Könnyen előfordulhat, hogy marhaságokat beszél, vagy egyszerűen libabőrös lesz, ha megjelensz a társaságában. Ha megmagyarázhatatlan dolgokat csinál, össze-vissza nevetgél, vagy ügyetlenkedik, nyilván a te jelenléted kavarja fel a hangulatát. Nem értettem, miért mondta el ezeket! De nem tudom, hogy meddig bírom még azt elviselni, hogy ő sohasem keres engem, hogy nem csinálunk közös programokat, és hogy elviseli azt, hogy én mindent. Szerelmes vagy Marciba, ehhez nem fér kétség.


De hogy ezt be is valld neki, az olyan nagy lépés, amit nem tudod , hogyan tegyél meg. Milyen álom ex-barátja Hogyan értsük meg a szeretet, vagy nem? A férfi nem akar a felesége, mi a teendő?


Megéri mindennap benézni! Ha azonban mindent tudni akar róla issza a szavaidat, ha veled aggódik, ha valami bánt – biztos lehetsz abban, hogy komolyan gondolja! Bizony, bizony, ha a pasi szerelmes , még a barátokkal, haverokkal töltött idő alatt is te jársz a fejében. Ha egy fiú átlépi a hagyományos férfi-női munkamegosztás határát, s leveszi válladról terheid egy részét, az arra vall, hogy számára te vagy a kiválasztott, nem pedig egy a sok közül.


Helyet szorít a szekrényében a holmidnak? Telerakja a hűtőt a kedvenc kajáiddal? Ez bizony arra utal, hogy mindent megtesz a boldogságodért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések