2017. augusztus 10., csütörtök

Diófa vendéglő kalocsa

Kalocsa , Petőfi Sándor u. DIÓFA VENDÉGLŐ , Petőfi Sándor Utca 67. A vendéglő szeretettel várja vendégeit házias és speciális ételekkel, szolid árakkal, figyelmes kiszolgálással. Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek. Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni. Köszönjük szépen az elismerést.


Diófa vendéglő kalocsa

Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Diófa Vendéglő - Értékelés, vélemény, teszt és tapasztalat. A törekvés, hogy hatékonyabbá és kulturáltabbá tegyük a magyarországi kereskedelmet, s a lehető legmagasabb szintre emeljük a szolgáltatások színvonalát. Find a comfortable seat, purchase a coffee and fulfill your caffeine needs at Tom Negro.


And finally, wander to Club 502. Have a couple of wines and chat with your traveling pals. Ideális budapesti esküvői helyszín 1főig, kedvező árakon. Vendégeinket, akik kétféle levesből és háromféle főételből választhatnak kínálatunkból.


Diófa vendéglő kalocsa

Méltóságteljes, hűs árnyat adó koronája, lombjának megnyugtató susogása miatt tanya, vidéki porta, évszázadok óta elképzelhetetlen nélküle. Ezt a honlapot a jó szándék keltette életre. Meet the locals for a wine or two at Club 502. Hétföi menü: Bab leves a, Gránátos kocka Uborka b, Paprikás sertés szelet Tésztával. Finom menük, frissen sültek, házias ételek!


Nyáron békés strandjaival, sörözőivel és persze vendéglőivel várja a látogatókat. Itt található a Kék Duna Vendéglő is, mely egész évben várja vendégeit. A Duna-parton található két nemzetközi hajóállomás is, melyek több száz úszó szállodát fogadnak évente. Egy szenvedélyes és kreatív csapat, akik mindig örömmel dolgoznak friss élelmiszerekkel és sokféle minőségi alapanyaggal, hogy elkészítsék a nagyszerű hazai ételeket.


A Kiskakas vendéglő Székesfehérváron a történelmi belvároshoz közel található családias hangulatú kisvendéglő céges rendezvények, bankettek, turistacsoportok, rokoni összejövetelek kisebb esküvői vacsorák ideális helyszíne. A galériás kialakítás és télen a kandallóban lobogó tűz meleg, otthonos hangulatot áraszt. Az ötvenes években a helyén szép ambitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát.


Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa ” című versét is. Leendő gimisek figyeleNyílt nap a Szent István Gimnáziumban! Szállások a környező településeken.


Szeged Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Nápověda k usnadnění přístupu. Belföldi útvonaltervező, nyomtatható útvonallal, és megyei matrica beállítási lehetőséggel. Jelen weboldal a magyarországi éttermeket gyűjti egy nagy adatbázisba, részletezve kategóriánként, településenként, típusonként.


Hajdúnánás északi csücskén várja a kedves kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégeket. Kedves, családias vidéki vendéglátás, valamint kellemes kikapcsolódás és szórakozás vár mindenkit. A Diófa Motel és Csárda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések