2017. augusztus 15., kedd

Fiatalabb férfi szerető

Ha a nő az idősebb, akkor máris más a vélemény, pedig az anyáskodni szerető nő számára vonzó lehet a fiatalabb fiú, aki még élvezné a meghosszabbított kamaszkorát. A fiatal férfi nagy király, ha sikerül egy idősebb nőt becserkésznie, de ez a vadászat csak a szórakozásról szól. Amint a kapcsolat túl hosszan tart, esetleg komolyra fordul, a haverok egonövelő hátba veregetését átveszik az ugrató megjegyzések. Például, ha fiatalabb párod még biztosan szeretne saját gyereket, te pedig már nem akarsz, vagy az életkorod miatt - túl vagy a fogamzóképes koron - nem tudsz szülni, csakis a szőnyeg alá söpörhetitek - átmenetileg - ezt az ellentétet, előbb vagy utóbb azonban előkerül majd onnan.


Fiatalabb férfi szerető

Leonardo DiCaprioról köztudott, hogy nem szívesen marad meg hosszabb ideig egy nő mellett. Az évek során pedig mindig egyre fiatalabb és fiatalabb modellek társaságában mutatkozott, ám pár hónap elteltével mindegyik az ajtón kívül találta magát. A fiatal lány, idős férfi sztorikról, már vagy ezer bőrt lehúztak.


De mi a helyzet azokkal a kapcsolatokkal, ahol a nő az idősebb, és nem csupán évekkel, hanem akár évtizedekkel is a szeretőjénél? Azt értjük mindannyian, hogy a nők többségének imponál, ha egy nála fiatalabb férfiú bókol, ne adj, Isten udvarol is neki. Egészen más az, ha egy férfi tart szeretőt, mintha egy nő tenné ugyan ezt.


Fiatalabb férfi szerető

Utóbbinak ugyanis akár az életét is megrövidítheti egy ilyen döntés. Nem jó döntés a fiatalabb szerető - eletmod. A szerető ilyenkor épp azt bizonyítja be, hogy hisztérikusan fog a jövőben is követelőzni, így aztán a férfi jogosan szaporázza meg lépteit vissza a családjához.


A mikor a feleség veszi fel a szeretővel a kapcsolatot, az ugyanígy azt tükrözi, hogy a feleség érzi azt, hogy nincs biztonságban, ő érzi a vesztes helyzetet. Tudnátok olyan filmet mondani, ahol fiatalabb férfi és idősebb nő szeret egymásba? Romantikus filmek érdekelnének, ahol jóval idősebb a hölgy, mint a férfi.


Miután ez nem egy nagy ritkaság, miért ne szerethetne bele egy idősebb férfi egy fiatalabb lányba? Semmiféle törvényszerűség nincs arra nézve, hogy az egymást szerelemmel szerető emberek közel egykorúak kellene, hogy legyenek. A felelősség elől menekülő férfi – márpedig legtöbbünk ilyen… - nem is találhatna magának kényelmesebb szerepet, mint egy kapcsolatban élő nő szeretőjének lenni. Hiszen azokat a dolgokat spórolhatjuk meg, amelyek a legtöbb konfliktushoz vezetnek egy normális viszony során. Rengeteg előítélet éri azokat a nőket, akik fiatalabb férfival osztják meg az ágyukat.


Ha valakiről kiderül ilyesmi, a barátai elfordulhatnak tőle, megbélyegezhetik. Jennifer Lopez egy tinédzser srácot szeret! No nem a valóságban (bár ki tudja), hanem a legújabb filmjében, A szomszéd fiúban.


Könyvet írok egy tabudöngető témáról. Az lesz a címe, hogy Fiatalabb férfit-idősebb nőt szeretni Arról szól, hogy létezhet-e, s ha igen, akkor hogyan egy kis, közepes, nagy vagy még annál is nagyobb korkülönbséges kapcsolat, amiben a nő az idősebb, s a férfi a fiatalabb. Persze kaptam sok “jóindulatú” beszólást, hogy majd hogy fog engem otthagyni ez a fiatalabb férfi , de úgy voltam vele, ha otthagy, akkor is szép lesz az együtt töltött idő, és legalább megléptem, amit szerettem volna. Egyetlen percre sem bántam meg.


Minden más esetben csupán a köznyelv ragasztja a “pedofil” szót az illetőre. Véleményem szerint ahogyan az egyenjogúság úgy a boldogság is megillet minden férfit és nőt a korától függetlenül, és ha az illető ezt egy 20évvel fiatalabb férfi mellett éli meg akkor semmi akadálya. Kritika Kritika: Hogyan legyél latin szerető Maximo élete feje tetejére áll, amikor a éves, milliárdos felesége évi házasság után lecseréli őt egy fiatalabb fickóra. Miután az asszony kiteszi a szűrét a házból, az elkényeztetett férfi életében először kénytelen saját lábára állni.


A szerető követi a sorban, amit többször átdolgozott, javított, újraírt. A kettős mérce ellenére mégis elégedettebbnek tűnnek kapcsolatukkal a fiatalabb férfit szerető nők – állítja dr. Justin Lehmiller szexuálpszichológus. Elégedettebbek a kapcsolatukkal A fiatal férfiakkal randizó idősebb nőket a szleng gyakran cougar nak, vagyis „pumának”, férfiakra leselkedő ragadozónak gúnyolja. Anyakomplexus nélkül is szerethet egy fiatalabb férfi is egy idősebb nőt,miért ne!


Megkeseredett nőtársaim ha ti nem is vagytok boldogok,örülhetnétek más ember boldogságának. Mégis olyan érzések ragadtak el, ami… A kisebbik lányommal voltam otthon gyesen, amikor autóbalesetben meghalt a férjem. Az idősebb nő hajlamos fiatalabb párjával is úgy bánni, akár egy gyerekkel. A férfi szülei természetesen tiltották őket egymástól, ám a szerelmüknek az sem tudott véget vetni, hogy Macront elküldték Párizsba tanulni. Brigitte és Emmanuel azután lettek egy pár, hogy a férfi betöltötte a 17-et, de a nő kérésére csak azt követően keltek egybe, miután a évvel fiatalabb szerelme szülei elhunytak.


Fiatalabb férfi szerető

A férfi genetikailag úgy van kódolva, hogy ő legyen az irányító, vezető fél, ő legyen a nagyobb tudású, erősebb, tapasztaltabb, aki védelmet ad a nőnek. Ha azt érzi, hogy a nő előrébb tat az élet különböző területein, mint ő, vissza akarja szerezni öntudatlanul is a vezető szerepet és elindul a dominanciaharc. A világsztárok közül mind több nő mutatkozik nála tíz-tizenöt évvel fiatalabb férfi oldalán.


A sokak számára visszatetsző jelenség a pszichológusokat és a szexológusokat is foglalkoztatja. A francia Elle felmérést készített az átlagostól eltérő, mégis teljesen. Hirdetés szövege év feletti normális gondolkodású, tiszta és ápolt urat keresek titkos szeretőnek.


Passzív szerepben szívesen összebújnék egy ápolt idősebb úrral alkalmanként, egy normális, bizalmi kapcsolat keretein belül. Szűz Ha a férfi Szűz-jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét.


Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések