2019. szeptember 16., hétfő

Retro kocsma budapest

Retro kocsma budapest

RETRO kocsma, Zugló, Hungary. Jó hangulat, játék, zenegép, biliár darts és kedves pultosok várnak! Hangulatos retró kocsma a Szentmihály úton(15.kerület). Korcsmaház retró kocsma, Budapest.


Retró kocsma - Ladánybene, Fő út 48. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. A honlap a budapesti romkocsmákat és az alternatív, underground helyeket mutatja be. Időpont és helyszín szerint szűrhető programajánló, fotógaléria, fórum található az oldalon. Rege Söröző: Retro kocsma - Tekintsen meg utasok által írt értékelést, valódi fényképet és nagyszerű ajánlatokat a TripAdvisoron Budapesten, Magyarország.


Budapest is very much in the midst of a third wave coffee renaissance, with artisan places dotted all over the city. However, if you want to enjoy coffee the way Hungarian used to – usually black and with a nice cake alongside – then head over to Bambi Eszpresszó, one of the oldest and most charming coffee houses still going strong in the city. A kocsmatúrám kiindulási pontja és epicentruma Budapest , mert itt élek, innét indultam, de ha tehetem, szívesen megyek város és országhatáron kívülre és ismerkedek új világokkal a helyi kocsmák főszerepeltetésével.


Ha utazom, az én igazi webböngészőm a kocsma , és az ott lévő vendégek a találati lista. Ha 7-est dobsz, ingyen sör a jutalmad! Rendezvények lebonyolítása! See photo from visitors to Retro Kocsma Caffe.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Nádor utca (hm, a néhai Münnich Ferenc kocsmában) A felújított, de félreérthetetlenül kommer hangzású Terv presszóval már foglalkoztunk, nem csekély befektetéssel retró-hangulatú nosztalgiakocsmává változott. Részünkről pozitívnak ítéljük a váltás, de a retró előtti időkből itt ragadt ajtók megérnek egy. Látni akartam még életében.


The retro kocsma is housed in a nostalgic old structure in City Park (Városliget). Uncle Drew suggests having a. Ibolya presszót csupa hatvanas évekbeli bútorok, poszterek, újságok díszítik. Még a mosdóknál is a Frakk, a macskák réméből ismert Irma néni és Károly bácsi jelzi kinek hol a helye. BUDAPEST – THINGS YOU NEED TO SEE, DO AND EXPERIENCE Explore the Authentic Side of Budapest ! Our guidebook will help you peel back the multiple layers of Budapest one by one.


It’ll help you see Budapest the way it’s meant to be seen. It’s written for conscious travellers and locals. Derby Büfé- Eklektikus Retro Kocsma Könnyen megközelíthető, Keleti Pályaudvarnál a Baross tér 6. Hangulatát tekintve különleges, családias légköre megbabonázza az embereket, még a 21.


Retro kocsma budapest

A Két Rombusz igazi retro kocsma , bisztró Budapest legnépszerűbb Duna-parti sétányán a Római parton. Eszméletlenül hangulatos kis hely, méterre a Duna kavicsos partjától, méterre a szállodahajó felett. Két régi Setra busz áll egy hatalmas, fákkal benőtt udvaron. AZ Akali Söröző a Jászai Mari tér egyik emblematikus szereplője immár évtizedek óta.


Jobban belegondolva, meglehetősen furcsa, hogy egy ilyen hely a belváros ennyire frekventált pontján, a Nagykörúton még senkinek sem szúrt szemet (értem ezalatt a tőkés nagybefektetőket és a város arculatát folyamatosan átalakítani vágyókat is). Egyéb kocsmák Kocsma otthon - házhozszállítás, rendelés Kocsmai programok Kocsmai kiegészítők Nyerőgépek, zenegépek Kocsmából haza. Retro kocsma egyetemista törzsközönséggel - Libella Kávéház Budapest , olvass további véleményeket erről a helyről, vagy DEndre felhasználótól.


Retro kocsma budapest

Lámpás klub, söröző, szórakozóhely üde színfoltként a belváros szívében. Persze a dolog érthető, Pesten összehasonlíthatatlanul több a kocsma és a kávézó, mint Budán, de azért ott sem kell zavarba esni, ha azt tervezzük, hogy ledobunk egy sört vagy fröccsöt a barátaink társaságában. Ezért úgy határoztunk, pár cikkel feltérképezzük Budát: adjuk meg ennek az oldalnak is, ami jár. Ypsilon Café Étterem, Kávéház Budapesten, Zuglóban.


Péntek esténként karaoke party, szombaton pedig retro disco várja a kedves vendégeket. Jelenleg nyitva tartó Kocsma , bár, presszó Budapest IV. Kerület, Újpest településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések