2019. szeptember 18., szerda

Oroszlán horoszkóp 2020

Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. E tűzjegy szülöttei, akiknek uralkodó csillaga maga a Nap, rendkívül céltudatosak és kitartóak, így nincs olyan kihívás a karrierjük terén, ami megrémisztené őket. Egy új szerelem is lehet a láthatáron, de vigyázzon, az Uránusz elhelyezkedése a Bikában fordulatokat hozhat a kapcsolatok terén. Képes vagy arra, hogy jótanácsokkal láss el más embereket, a lelkiviláguk gyógyulásához is hozzájárulsz.


Azokat a bátor Rákokat, akik kezükbe veszik a sorsukat, megjutalmazzák majd a csillagok. A párkapcsolatban élő Oroszlán a kommunikáció mestere lehet ebben az évben, ami sok empátiával a siker kulcsa, míg manipulációra használva valóságos átok lehet, így aztán nagyon fontos, hogy biztosítsa, ez a hatalmas szellemi-érzelmi erő jó kezekben lesz. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat.


Hallgass a szívedre és tedd azt amit diktál. Figyelj oda az egészségedre, hiszen betegen az életed más területén se tudsz helytállni! Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük.


Ekkor azonban egy komoly szerelmi kapcsolat köszönt rá amit őszintén szólva nem is várnál korábbra, hiszen egészen eddig úgy döntöttél, hogy szeretnéd még egy kicsit újraélni a. Az augusztus egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lehet a Skorpiónak, ha sikerül megfelelően beosztania az idejét. A korábban kitűzött karrierbeli céljai már csak egy karnyújtásnyira vannak, és némi pluszmunka árán könnyen elérheti őket. Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély. Az év első felében a karrieredben lesznek problémák, de a végén megoldódnak ezek a dolgok minden nehézségen túlteszed magad. Akkor is, ha nem dolgozol, vagy már nyugdíjba vonultál.


A kínai asztrológia szerint a Patkány éve igen találékony, újító helyzeteket hozhat. Amit a fejedbe veszel és meg szeretnél valósítani, az minden bizonnyal meg is valósul maj legyen bármiről szó. A Patkány évének szülötte pedig humoros, hódító, intelligens, kreatív megoldásokat talál.


A patkány arra kényszerít bennünket, hogy ismételten lépjünk át a félelmeinken, hogy szokatlan feladatokat fogadjunk el, hogy valami újat tanuljunk. A kínai horoszkóp általános jellemzése a Patkány jegy szülöttének személyiségére. Kínai szerelmi horoszkóp a jegyre.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Dinamikus személyiségének köszönhetően hamar képes lehet megtalálni azokat az utakat, amelyek a sikerhez vezethetik. Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek.


Oroszlán horoszkóp 2020

Az Oroszlán -szülött azzal az öntudattal és naiv elképzeléssel jön a világra, hogy az egész világ őmiatta van, és mindenkinek el kell ismernie az ő tekintélyét. Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek! Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első. Az Oroszlán nagyon sokat képes megtenni valakiért addig, amíg nem szerzi meg, utána azonban már könnyebben veszi a kapcsolatot.


Már a karácsony jegyében telnek a napok, téged azonban nem köt le túlságosan ez az egész. Oroszlán Az utóbbi időszakban az Oroszlán a mindennapi problémák áldozatává vált, és elfelejtette, hogy valójában mit is szeretne az élettől. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Egészség horoszkóp A Hold a Skorpió jegyében lesz a hét közepén. Ettől ingerlékenyek lehetünk, szétszórttá válhatunk, és túlságosan érzékenyen reagálhatunk mindenre.


Oroszlán horoszkóp 2020

Szerelmi horoszkóp A szerelmet jelző bolygó, a Vénusz a Halak jegyében áll, az ön 8. Japán Horoszkóp - Tudd meg, mit tartogat számodra az év hátralévő része! Ikrek - napi horoszkóp Te egy igazi álmodozó vagy és hajlamos vagy arra, hogy a dolgokat megszépítsd egy kicsit, különösen, ha egy szeretett személyről van szó. A valóság azonban ma szembejön veled és megmutatkozik az illető valódi énje, így nem tehetsz úgy tovább, mintha nem látnád a problémát.


Az alvászavarok ellen fogyasszunk gyógyteát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések