2019. szeptember 27., péntek

Oroszlán horoszkóp 2019 augusztus

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A Mars az ön első sorsterületén halad át, ami kétes áldás, egyrészről rengeteg energiát és állóképességet biztosít az ön számára, nem létezik olyan helyzet, amivel meg ne tudna birkózni – gondolja. Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára. Az egyetlen lehetőség arra, hogy bármi is megzavarja az idillt az, ha te magad rontod el. Ne keress hát hibát ott, ahol nincs és ne enged hogy a. Egy váratlan bevételi forrás vár önre, lovagolja meg ezt a lehetőséget, mert nagy népszerűséget is jelent ez önnek.


A hónap első fele különösen izgalmas lehet a számodra, mivel olyan események kezdőpontja lehet, amely már az elkövetkező éved eseményeivel lehet kapcsolatban. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. A fáradozásod nem marad észrevétlen, tudomásodra juthat, hogy a felettesed pozitívan vélekedik a munkádról. Oroszlán – havi horoszkóp.


Szeretnél abban a tudatban dolgozni, hogy jó munkaerő vagy, fontos neke hogy minőségi munkát adhass ki a kezedből. Sokkal több közös időtöltésre vágysz kedveseddel, hiszen úgy érze hogy lassan teljesen ellaposodik, a kapcsolatotok. Még rosszabb, hogy a szexet is teljesen érdektelennek élheted meg, s ez előbb, vagy utóbb oda vezet, hogy új, titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódsz. Ezek lesznek novemberben a legszerencsésebb csillagjegyek! Nézd meg, kik vannak köztük!


A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak. Ha tehete lépj előbb le a melóból, a felszabadult idődet pedig töltsd pihenéssel, mert holnap is szükség lesz az erődre!


Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben. Ha megpróbálnál kibékülni a hibáiddal, tanulhatnál is belőlük. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


A saját sorsodat kockáztatni azonban, vagy feltenni tétnek a boldog kapcsolatodat, nem éri meg a pillanatnyi örömöt. Ehhez minden külső testi és belső tulajdonsága adott lesz. A hagyományosan legmelegebb nyári hónap szülötteként megcsillogtatod hatalmas szíved.


A lezárás, ugyanakkor egyben az újrakezdés pillanata is. Ami teher, azt el kell engedni. Ami jó – és csak akkor, ha jó! Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel.


Te azonban a legjobbat akaro és nem is éred be kevesebbel. Napi horoszkóp augusztus 15. A mai Telihold az egész életeden csavar egy nagyot! Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokkal hitelesebben szeretnéd kifejezni magad.


Fortuna végig melletted van. KOS (március 21-április 20) Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, s elmondja, mit és hogyan kellene csinálno mert szerinte ő tudja, mi a helyes megoldás. Augusztus 27-e hajnaltól egészen szeptember 8-a délutánig az összes bolygó az ég egyik oldalán fog tartózkodni. Az augusztus hónap asztrális energiája segít bennünket tisztán látni, és megtalálni a megoldást megannyi kellemetlen helyzetre, amelyek az elmúlt. OROSZLÁN (július 23-augusztus 23) Úgy érze a maximumon teljesítesz, s a meggyőződésed szerint professzionálisan teszed a dolgodat, ennek ellenére valaki mégis elégedetlen veled.


SZŰZ ( augusztus 24-szeptember 23) Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta ember vagy, aki nem feltétlenül lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek. El kell azonban fogadno semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a Te befolyásod és ráhatásod nélkül véget is fog érni. Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Július – Augusztus 23.


Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával mindenkit képes fellelkesíteni. Ha kétségbe vonják értékeit, keresztezik.


Tegnap este lekéstem a legutolsó buszt, így gyadultam el az országúton, de nagyon hideg volt. Ezért lestoppoltam egy autót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések