2019. szeptember 18., szerda

Oroszlán horoszkóp 2019 zsozirisz

Többi jegy Éves Horoszkópja! Csodálatos kisugárzással ajándékoznak meg az égiek ebben az évben, ennek köszönhetően sikert sikerre halmozol. Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja. Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán. Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára.


Külső tényezők negatív hatásai miatt az Oroszlán nem lesz képes megfelelően teljesíteni a munkahelyén, így később sok mindent kell majd bepótolnia. Időnként feltámad benned a vágy a pezsgő, társasági életre, de ugyanakkor szívesen lennél egyedül is, hogy rendet teremts végre az utóbbi időben alaposan összekuszálódott érzelmi életedben. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben.


Július 2-án a Mars belép az Oroszlánba, közben a Jupiter az ön szerelemért felelős életterületén ballag, mindkettő arról biztosítja önt, hogy a szerelmi és erotikus élete magas hőfokon ég. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. A Bika éves horoszkópját itt találjátok!


A horoszkóp számításának fő alap eleme van. Az Ikrek szülöttei itt olvashatják az éves előrejelzést. Személyesen és Telefonon. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. Jól is teszik, mert akik gyereket szeretnének, ott őszre teljesülhet is a kívánságuk.


Viszont sajnos meglehetősen viharosan alakul a családi helyzete és bár kisebb ügyek végett, de vitákra lehet számítani. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Kos: Még az is lehet, hogy rokonnak fontos a veled való kapcsolat.


Olyan dolgokat oszthat meg vele amiken elcsodálkozhatsz: soha nem gondoltad volna, hogy ilyesmi eshet meg vele. Megjelent a Fanny magazin Horoszkóp különszáma! Hogy alakul a párkapcsolata, a karrierje, milyen lehetőségek bontakoznak ki ön előtt az új esztendőben? Rák: A mai napon úgy érezhete a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek.


Az ezotéria úgy tartja, hogy a rokonainkat mi magunk választjuk még lélekállapotban, mert dolgunk van velük. Ezért is fontos lenne, hogy alkalmazkodj. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Vajon milyen táplálkozás, sport vagy kikapcsolódás, milyen egészségügyi szabályok vonatkoznak a csillagjegy szülötteire? Novemberben a kedvező csillagállásnak köszönhetően az emberi kapcsolat terén a tökéletes harmónia, és a nyugalom varázsát élheti át.


Ez a periódus ideális lesz az Oroszlán számára arra is, hogy egy magasabb szintre lépjen a. A jelenleg pár nélkül élő Szűz akkor járhat valóságos sikerrel, ha jó helyen lát neki a keresgélésnek. Fontos tudnia, hogy mire vágyik, és mi lehet számára a boldogsághoz vezető út, hogy így megkímélje magát a csalódásoktól, vagy egy esetleges elhúzódó, ám reménytelen kapcsolattól. Ha ez hanyatlásnak indul, számolni kell azzal a keserű következménnyel, hogy könnyen más hódoló után nézhet. Rák: Meg kell győződnöd arról, hogy elképzeléseid valóban megérik-e a fáradtságot! Ha nem hajszolod a sikert, akkor nem kerülsz összeütközésbe se főnökkel, se kollégával.


Oroszlán : Olyan konfliktusba kerülhetsz, amilyet korábban el sem tudtál volna képzelni. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Oroszlán (július - augusztus 23) Otthon és hivatás, szerelem és szenvedély lesz ezen a héten a mottója.


A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. A hét első felében annyi ötlet, elképzelés kavarog majd a fejedben, hogy nem is lehet egyszerre kezelni őket, így valószínűleg időt kell fordítanod arra is, hogy valamilyen módon rendszerezd a gondolataidat. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések