2019. szeptember 30., hétfő

Orsolya napi vásár kőszeg 2019 program

Orsolya napi vásár kőszeg 2019 program

Langaléta Garabonciások 15. Be-Jó Történelmi Táncegyüttes 16. Oldtimer Kerékpáros bemutató 16. Trio Picanto – Latin Jazz 18. Horváth Meggie és Horváth Tamás – Retró-est.


Részletes program is a mellékletben! Szeretett városunk az osztrák határ mellett található történelmi kisváros, melynek Óvárosa Magyarországon műemlékekben egyedülálló gazdagságú. A vásárt már tizenhatodik alkalommal együtt rendezik a gasztronómiai fesztivállal.


Történelmi belvárosa, felújított terei rengeteg látnivalót és érdekességet kínálnak az ide látogató turistáknak. Répcementi Citerabarátok Köre 14. Tarisznyások Együttes 16. Kőszegfalvi Nemzetiségi Énekkar 14.


A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.


Egy több száz éves hagyomány előtt tisztelgünk ezzel a kétnapos rendezvénnyel, ezért igyekszünk minden évben kicsivel többet adni a kilátogató érdeklődőknek – mondta Pócza Zoltán szervező, hozzátéve, hogy a vásár fókuszában továbbra is a helyi értékek állnak. Helyi ízek, őszi termények, kellemes idő és jó hangulat - jótékonysági célt szolgáló főzéssel együtt. Mert akármilyen az időjárás, a jó program vonzza az embereket.


Egy kis nyúlpörkölt, betyárgombóc vagy sütőtöktorta gesztenyecsíkkal, fehércsokis gesztenyetorta mellett talán jobban fogyott a forralt bor, a pálinka, mint máskor. Az eseményen kirakodóvásárt tartanak a natúrpark településének kézművesei: borászok, méhészek, virágkötők, fafaragók, gyöngyfűzők, fazekasok, csuhé-báb- és terményjáték készítők, tojásfestők, szalmafonók, az érdeklődők pedig. Natúrpark Ízei - ORSOLYA - NAPI VÁRÁRRA. Az aktív pihenés kedvelőinek ideális választás, hiszen túrázás, túraajánlatok, sí-és snowboard oktatás is van a repertoárban. A program látogatása ingyenes.


Civil Ízek Utcája, ahol civil szervezetek kézműves termékeit kóstolhatták és vásárolhatták meg a látogatók. Annyi program lesz a hosszú hétvégén, hogy időd sem lesz unatkozni. A szőlészet és borászat 21. A rendezvényen kézműves vásár , főzőverseny, sütiverseny, kiváló műsorok és gasztronómiai kalandok.


Orsolya - napi vásárra múlt hétvégén. Videónkkal életképeket villantunk fel az első napról. Kellemes őszi idő esetén megtelnek a kisváros hangulatos utcái, terei és mindenk. Vadkovászos pizza, hulladékmentes vásár , séta a Duna-korzón: októberi gasztroprogramok - Továbbra is folytatódnak a gasztronómiai rendezvények, izgalmas, változatos, kül- és beltéri programokon vehetünk részt.


Itt minden korosztály megtalálja a megfelelő programot, hiszen több helyszínen is zajlik a fesztivál. Filmvetítések, kiállítások, koncertek, megzenésített vers előadások, mesejátékok és még sok más, ami mind a szerelemről szól. Az idén már sokadik alkalommal megrendezésre kerülő esemény több napon keresztül öt Fertő-parti település (Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőszéplak és Sarród) számos helyszínén kiváló programok szórakoztatnak több ezer nézőt.


Orsolya napi vásár kőszeg 2019 program

A tündérek és manók ünnepe ez, amire minden kisgyermeket szeretettel várnak. A Lővérek, a Fertő-Hanság és a harkai síkvidék tündérei és manói látják vendégül a kicsiket. Az ünnepen természetesen a felnőttek is részt vehetnek, sőt még számukra is jó pár különleges program szerepel a kínálatban.


Márton- napi Libalakoma fesztivált Hajdúszoboszlón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések