2019. szeptember 20., péntek

Oroszlán horoszkóp 2019

Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Tudd meg, hogy a te vagy a. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Egészség horoszkóp A Hold a Skorpió jegyében lesz a hét közepén. Ettől ingerlékenyek lehetünk, szétszórttá válhatunk, és túlságosan érzékenyen reagálhatunk mindenre. Az alvászavarok ellen fogyasszunk gyógyteát!


Szerelmi horoszkóp A szerelmet jelző bolygó, a Vénusz a Halak jegyében áll, az ön 8. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek.


A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Please try again later. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg.


Oroszlán horoszkóp 2019

Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak. Ha ez hanyatlásnak indul, számolni kell azzal a keserű következménnyel, hogy könnyen más hódoló után nézhet. Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. A horoszkóp számításának fő alap eleme van. Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek.


Oroszlán horoszkóp 2019

Novemberben a kedvező csillagállásnak köszönhetően az emberi kapcsolat terén a tökéletes harmónia, és a nyugalom varázsát élheti át. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban.


Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. A hónap első fele különösen izgalmas lehet a számodra, mivel olyan események kezdőpontja lehet, amely már az elkövetkező éved eseményeivel lehet kapcsolatban. Kosok szerelmi élete és ráadásul hatalmas változásokkal kell számolniuk. Lesznek olyan Kosok, akiknek az évben megkérik a kezét és még az is lehet, hogy villámgyorsan össze is házasodnak. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Oroszlán – havi horoszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések