2019. szeptember 3., kedd

Oroszlán férfi ikrek nő

Ikrek nő és Oroszlán férfi kapcsolata. Partnernőjétől elvárja az engedelmességet, nem tűri a szeszélyeket. Legyen szó férfi , vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz.


Az Ikrekben két én lakozik, a tűz és víz, fehér és fekete, melyeket néha nehéz összeegyeztetni. Igazi vadászként az Oroszlán férfi is lesben áll a „prédájára”, maj amint a lehetőségek tökéletesek, gyorsan megragadja. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza.


Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Romantika, romantika és romantika! Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében. A helyszín nem fontos neki, és minden új dologra nyitott.


Nyitott a pornófilmekre, a telefonos szexre, szeret szexuális eszközöket használni, és maximálisan törekszik a partnere kielégítésére. A nő , aki gondoskodik róla és figyelmen kívül hagyja a hibáit (mert az Oroszlán férfi azt hiszi, hogy nincs hibája), és az a nő , aki nem nyaggatja, nyilvánvalóan előnyben lesz, és jó esélye lesz a hosszú távú kapcsolatra. Az Oroszlánok kijönnek bárkivel és bármilyen típusú nő illik hozzájuk. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


Oroszlán férfi ikrek nő

A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg. Illik hozzá: a Bak férfi , akárcsak a Szűz nő igen szelídnek látszik, de az ágyban nagyon is tüzes. A Bika férfi gyengéd simogatása felkorbácsolja érzékeit. Kedvenc szexuális segédeszköze: masszázsolaj.


Az oroszlán férfi imádja a szerelmet és imád szerelmesnek lenni. Kapcsolatának mindenképp egy mágikus keretet kölcsönöz, olyat „mint a mesében”. Ha meg akarod hódítani az oroszlán férfit, le kell nyűgöznöd és milyen más módón tehetnéd ezt meg, mint az öltözék és a hozzá társult attitűd által.


Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait. Az utóbbi egyébként nem is olyan kellemetlen, ugyanis szellemes, és szórakoztató partner – ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. A Skorpió férfi féltékeny típus, míg az Oroszlán hívalkodó, másoknak tetszelgő ( mindkét nemnél ), kacér típus, a Skorpió ezt se rövi se hosszútávon nem tudja tolerálni, teljesen más aspektuson mozog a két jegy.


A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti. Vízöntő férfi kalandvágya. Diplomatikus és udvarias, így érzelmi téren nagyok a lehetőségei. Az ikrek férfi udvarlása könnye felszínes, levegős.


De előfordul, hogy a sok szép tulajdonság és a királyi külső csak látszat, s a csalódni kényszerült Oroszlán nő csak újabb volt vőlegénnyel, újabb férjjel gyarapította emlékeztető. Két ember kapcsolata természetesen mindig egyedi eset. Nem mondhatjuk azt, hogy egy Oroszlán jegyű szülötthöz csak a Nyilas jegyűek illenek, vagy hogy jobb, ha nem kezd Halak jegyűekkel, hiszen rengeteg egyéb körülmény, bolygóállás, kulturális háttér, érzelmi intelligencia is meghatároz egy kapcsolatot.


Oroszlán férfi ikrek nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns.


A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Oroszlán férfi ikrek nő

Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések