2019. szeptember 24., kedd

Oroszlán horoszkóp 2019 szeptember

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Az ön harmadik sorsterületén átutazó planéták üzleti szempontból olyan erős befolyást gyakorolnak a tárgyalásaira, kereskedelmi tevékenységeire, hogy a siker garantált. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A napokban átalakulhatnak kapcsolati rendszerei több új baráttal is gazdagabb lehetsz. Elképzelhető, hogy munkakapcsolataid alakulnak át – szinte észrevétlen módon – barátságokká, ami annak is köszönhető, hogy képes vagy rá, hogy teljes lényeddel odafigyelj másokra.


A Nap, a Vénusz és a Merkúr ma az ön első sorsterületén utazik át. A megnövekedett energia és a megújult önbizalom most segíti önt abban, hogy valami új, szokatlan dolgot tegyen. Teljes erőbedobással látsz hozzá a feladataidhoz, energikus vagy és a tempód is jelentősen felgyorsulhat.


Motiváltan és lelkesen dolgozol, és ez mindenképpen előnyödre válik a munkahelyeden. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben. Unsubscribe from Silvertarot? Ha randevúd van, légy kicsit figyelmesebb, és engedd az illetőt szóhoz jutni. Szűz: Még az is lehet, hogy a mai napon glória ragyog a fejed fölött.


Mérleg ( szeptember - október 23) Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni. Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni. Az is jó megoldás, ha igazán közeli, idősebb barátjával tölti a mai napot, új erőre kaphat és feltöltődhet általa.


A negyedik sorsterületén elhelyezkedő Plútó-Hold konjunkció családtagjaival szemben érzelmi szélsőségre ragadtatja. Ma megteheti, hogy változtat az otthoni megszokott rutinon, kérdés, hogy a többiek mit szólnak hozzá. Nehézkesebb vagy a megszokottnál, s könnyen előfordulhat, hogy már reggel fáradtan ébredsz. Remek alkalom ez arra, hogy. A hét első felében a szíved és az eszed viaskodik egymással, amikor egy döntést kell meghoznod.


Mielőtt azonban győztesnek hirdetnéd ki valamelyiket, hallgasd meg egy olyan ember véleményét is, aki mindig jó tanácsokkal szolgált neked és akiben most is maradéktalanul megbízhatsz. Ha van olyan ismerősö aki egészségi problémával küszködik, akkor annak a meglátogatását erre a napra időzítsd. Oroszlán – heti horoszkóp.


Sokkal több közös időtöltésre vágysz kedveseddel, hiszen úgy érze hogy lassan teljesen ellaposodik, a kapcsolatotok. Még rosszabb, hogy a szexet is teljesen érdektelennek élheted meg, s ez előbb, vagy utóbb oda vezet, hogy új, titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódsz. A hét első fele a megbeszélésekről, találkozókról szólhat, melyek során egy érdekes ajánlatot kaphatsz valakitől, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Jó hozzáállással most ráadásul olyan helyzetet is teremthetsz magad körül, melyeknek a végén sokkal kedvezőbben kerülsz ki egy.


Most a bőröd mindenféle kezelés nélkül is szép lehet, s a hajad is gyorsabb növekedésnek indulhat, sűrűbbé válhat. Igaz, negatívumként felmerül, hogy könnyebben felszedsz néhány kilócskát, - nem tudod kordában tartani a jó étvágyadat. Kedves hangulatban vagy, ami vidámságot hoz a mindennapjaidba. Ha beosztottaid vannak, akkor ügyelj, hogy megmaradjon a tekintélye hiszen csak így teljesítik az utasításaidat. Meg kellene őrizni a hidegvéredet, mert a veszekedés nem vezet sehova.


Szűz: Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem a pénz állna a figyelmed fókuszában. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Rák: A házasságokban, régi együttélésekben alakulhat ki idegtépő helyzet.


Az is lehet, hogy rokonnal akasztod össze a bajszodat. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki egy számodra fontos dolgot árul el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések