2019. szeptember 10., kedd

Oroszlán horoszkóp 2019 július

Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk. Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. A magánéletét ebben a hónapban a nyugalom fogja jellemezni.


Az önben izzó szenvedély tüzének izzása kissé alábbhagy ugyan, viszont akár egy életre szóló kapcsolatra is szert tehet. A Július kiváló periódus lesz a tartós. Az ön első sorsterületén áthaladó Mars az Uránusszal fényszöget alkot, e két planéta potenciális robbanó elegye dolgozik most önben.


Semmi esetre sem szabad ezeket az energiákat elnyomni,inkább csak fékezze őket. Ha önnek most jogi ügye van folyamatban, jobb, ha elnapolja a kérdést, mert nem ön kerülne ki győztesen. Ellenben a munkahelyéről egy kisebb utazásra küldhetik, és ez nem biztos, hogy partnerének tetszik, komoly nézeteltérés következhet be emiatt önök között.


Oroszlán horoszkóp 2019 július

Ebben az időszakban jó adag kreatív energia áll majd rendelkezésére, vezetői képességeire is fény derülhet. Nem fog gondot okozni Önnek, hogy felelősséget vállaljon, utasításokat adjon, és vezetőként lépjen fel. Ahogy az oroszlán uralkodik az állatok felett, úgy uralkodnak e jegy szülöttei saját maguk és mások felett is.


Ha egy mód van rá, akkor ne mondj véleményt, ne kritizálj, mert ennek olyan következményei lehetnek, amelyek negatívan hathatnak rád. Oroszlán jegyében halad a nap. Szűz: Pontosan érze hogy nem annyira a tudás, a tehetség, a szorgalom számít, hanem a kapcsolatok. Ha független, akkor Vénusz csodálatos új szerelmi élményekben részesíti önt, az illető gyengé számíthat az együttérzésére, védelmezi önt és szerelme kitartó, minden együtt áll a kapcsolat. A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek hatására újabb, erős szálakkal kötődtök majd egymáshoz.


Oroszlán horoszkóp 2019 július

Ha ebben az időszakban különösen szorgalmasak lesznek, valóra válthatják álmaikat, illetve céljaikat. A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak. Megeshet, hogy át kell szervezni a napodat, hogy el tudd végezni a feladataidat. Ne bosszankodj emiatt, mert az semmi jóra nem vezet!


Szűz: Olyan dolog történhet ma, ami kapcsolatban lehet a jövőddel. Légy felkészült most extrém helyzetekre is és próbálj rugalmasan gondolkodni, mivel a rutinhoz való ragaszkodás nem hozhat számodra elég jó eredményt. A magabiztosságod átsegít egy olyan helyzeten, amiről nem is gondolná hogy simán megoldod.


A hét első felében ideges nyugtalanság lehet rajtad úrrá, mindez azonban annak a jele, hogy érzed egy változás közeledtét. Nagyon-nagyon jó érzés lesz, hogy megcsinálta ráadásul úgy, hogy csak magadra számíthattál. Végre látod a befektetett munka gyümölcsét, és boldoggá tesz. Könnyen lehet azonban, hogy ennek az egyenletnek most nincs megoldása, mert mindenki elmondta az álláspontját, amiből egyelőre nem enged. Mások számára július a szabadság hónapja, neked sokkal inkább a helytállásé.


A korábbi, már-már elveszettnek hitt, munkával kapcsolatos ügyek egyszer csak új lendületet kapnak. Lehet, hogy olyan irányból érkezik a segítség és a támogatás, akire vagy amire nem is számítottál. Ez vár rád szerelem terén. Hol van anyajegy a testeden? Sajnos nem alakult úgy a hétvégé ahogy tervezted: egyáltalán nem tudtad kipihenni maga ráadásul sikerült össze is veszned a pasiddal.


Emiatt előfordulhat, hogy a hét első felében nem tudsz úgy teljesíteni a melóban, ahogy azt elvárják tőled… Szűz. Hihetetlen energiával és jókedvvel indítod a hétfőt. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések