2019. július 11., csütörtök

Villanyszerelő kiszállási díj

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez weboldal ún. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!


Az árak tájékoztató jellegűek és bruttó árak. Mivel minden lakás, minden munka különbözik, ezért pontos árajánlatot helyszíni felmérést követően tudunk adni. Kiszállási díj Debrecen és km-es körzetén kívül. Ft Szerelői ellenőrzés és jegyzőkönyv készítés alapdíj, Kommunális és Lakóépületek esetén. Nincs áram a lakásában?


Kiment a biztosíték és nem tudja visszakapcsolni? Ne késlekedjen, hívjon most! A gyors megoldás igen ritka, az Elektrodirekt mégis azonnal megoldja. SAJNÁLJUK, SZOLGÁLTATÁSUNK JELENLEG.


Villanyszerelő kiszállási díj

A villanyszerelő megérkezik Önhöz a megbeszélt időpontban. A valós hiba mindig a helyszínen derül ki, így a villanyszerelő a helyszínen állapítja meg a pontos árat, mely maximum annyi lehet, amit telefonon megbeszélt kollégánkkal, de az esetek -ában kevesebb. Ezért Csepelen minden villanyszereléssel kapcsolatos megbízást, kiszállási díj nélkül, és alacsonyabb áron tudom elvállalni, mint a főváros más kerületeiből kirendelt villanyszerelő vállalkozó. A háztartásokban található elektromos fogyasztók száma egyre növekszik. Bár a modern készülékek kevesebb áramot vesznek fel, a tendencia mégis növekedést mutat, hiszen az intelligens készülékek automatizált működése lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több más készüléket üzemeltessünk, így a lakások egyidejű áramfelvétele is növekszik.


A kiszállási díj minden esetben kiszámlázásra kerül,függetlenül attól,hogy történt-e munkavégzés vagy nem. Hibaelhárítás NON-STOP munkaszüneti napokon is. Villanyszerelés azonnal.


Célunk, hogy a villanyszerelő percen belül megkezdhesse elektromos rendszere javítását. Az első árajánlat elkészítése, és a hozzá tartozó felmérés ingyenes. A felméréshez tartozó kiszállási díj fizetendő, ami a létrejött megállapodás alapján a kivitelezés végösszegéből levonásra kerül. Az elektromos hálózat időszakos karbantartása lényeges és elengedhetetlen feladat az adott ingatlan áramellátását biztosító berendezések biztonságos működése érdekében.


A telefonos egyeztetést követően kollégáink felkeresik Önt az előre megbeszélt időpontban. Gyors helyszíni hibafelmérés után tájékoztatást adnak a probléma elhárításának lehetséges módjairól, elmondják megoldási javaslatukat, Ön pedig eldönti melyik megoldás felel meg legjobban az igényeinek. Ilyen esetben mi úgy számolunk, hogy minden megkezdett óra 5-8. Ft, plusz ilyenkor mindig van kiszállási díj (00-Ft), esetleg sürgősségi vagy hétvégi, ünnepnapi, vagy éjszakai felár, plusz a hiba feltárását követően a javítási munkálatok és a szükséges anyagok. A cégünk öt éves múltra tekint vissza, és előtte mindenki kiváló mesteremberektől tanulta a szakmát.


Rendőrségnél dolgoztam, mint karbantartó villanyszerelő , ahol megszereztem azt a tudást, amelynek köszönhetően ma azt a magas színvonalú munkát tudom lerakni társaimmal egyetemben az asztalra. Válasszon komplex és kényelmet nyújtó energetikai szolgáltatásaink közül, ahol egyre nagyobb szerepet kapnak a megújuló energiaforrások is. FT Ön csak abban az esetben fizet ha a hibát maradéktalanul kijavítottuk! Az estek többségében a hibák órán belül javíthatóak.


Lakás vezérlés , riasztó és gyengeáramú hálózatok. Szabványossági felülvizsgálatok. Teljes körű karbantartás. Telefonálj vagy küldd el ezt az űrlapot. Küldd el az űrlapot és órán belül telefonálni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.


Ha ennél SŰRGŐSEBB, akkor hívj minket telefonon 0-óráig és a telefonhívástól számított órán belül a rendelkezésedre állunk. Erre a legnehezebb válaszolni, a hibától függ, a hiba megtalálásának idejétől, ez pedig a mi hozzáértésünk függvénye. Ezért szükséges a kiszállási díj , mert mi sem dolgozhatunk ingyen, ha a hiba nem elhárítható azonnal, ezt a díjat előlegként beszámoljuk. Az itt leírt árak, csak tájékoztató jellegűek. Kérhetek a villanyszerelő munkáról árajánlatot e-mailben?


Igen, de ilyenkor nehéz meghatározni a villanyszerelés pontos összegét, ezért inkább a helyszíni felmérést javasoljuk. Sajnálom, jelenleg sürgős, azonnali munkát vállalni nem tudok. Lakóépületek részleges és teljes villanyszerelése, elektromos hibakeresés és elhárítás.


Villanyszerelő kiszállási díj

Elektromos hálózat felújítás, bővítés, javítás, villanytűzhely, elektromos főzőlap garanciális bekötés, bojler bekötés, javítás. Munkánkra garanciát vállalunk, így ha a későbbiekben hiba lépne fel ismét, jövünk és díjtalanul elvégezzük a villanyszerelést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések