2019. július 2., kedd

Rózsák terei istenszülő oltalma görögkatolikus templom

Rózsák terei istenszülő oltalma görögkatolikus templom

Vallási intézmények, templomok Görög katolikus - VII. A szertartást Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita vezette. Nacsa Gellért beszámolóját olvashatják az alábbiakban.


Levente atya vezetésével “Gondold tovább! Küldés e-mailben BlogThis! A vitát Vaszary Kolos Ferenc bíboros döntötte el, a már említett rendeletével, amelyben a rózsák terei egyházközséget, az esztergomi egyházmegyéhez csatolta. A Hajdúdorogi Görög Katolikus Egyházmegye felállítása után az egyházközséget az új egyházmegye fennhatósága alá rendelték. Istenszülő Oltalma Görög Katolikus templom.


Parókia épület ekkor még nem volt. Ajánljuk továbbá az egyházközségünk munkáját régóta segítő Szent Jozafát Alapítványró l szóló oldalunkat is, amelyről többek között az előre kitöltött -os. Rákospalotai Szentháromság- templom (Kistemplom) Kossuth u. Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket.


Rózsák terei istenszülő oltalma görögkatolikus templom

Itt megtalálod a(z) Görög katolikus kategóriába tartózó összes egységet a következő helyen: V. Feltámadási szertartás, utána püspöki Szent Liturgia. A templomnak mindeössze két. A nagyszékelyi református templom Tolna megye egyik különleges temploma. Első része egy kis románkori templom volt, amelynek falai nagyrészt ma is állnak.


Az egykori szentély lebontásával a középkori templom hajójára csaknem merőlegesen épült meg Tolna megye legnagyobb református temploma. Rövid beszélgetés Kovács István lelkésszel. Radonyezsi Szent Szergij orosz egyházközség kápolnájában (VI. ker., Lendvay u. 26.). Assisi Szent Ferenc Plébánia Templom. Kapisztrán Szent János Temlom.


Magyarok Nagyasszonya-kápolna. A kápolna története szorosan összekapcsolódik a Regnum Marianum egyesület megalaku-lásával. Személyes adatokat, pl. Regisztráljon INGYENESEN és adja meg illetve szükség esetén aktualizálja ezeket az információkat!


A századfordulón épült házak között eljutunk a magyar üveg és mozaikfestészet zsenijének házához, amely alkotó műhelye is volt. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. A márvány emléktábla a helyi görögkatolikus templom. Rózsák terei házaspárok lelkigyakorlata 16. Ezzel véget ért az idei hosszú papszentelési időszak a Hajdúdorogi Főegyházmegyében.


Akathisztosz szombaton Szocska A. KÉPGALÉRIAÂÂ – klikk a képre! Voltak olyan évek, amikor a budapesti VII. Mellettük számos, teljesen önállóan dolgozó művész ikonjait is megcsodálhattuk. Görögkatolikus , magyar, család- és életpárti. Magam is jelen voltam négy ikon által.


Horváth Jánost július 23-án órakor kísérjük utolsó útjára a Cinkotai Temetőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések