2019. július 10., szerda

Nappali ülőgarnitúra

A praktikus ülőgarnitúra akár ággyá is alakítható. Ami megkülönbözteti a többitől, az a led világítás, amely egy gombnyomással bekapcsolható. Empoli garnitúrát Jellemző: Kiváló minőségű rugók és a poliéterhab gondoskodik a tökéletes komfortról. Ezek a kanapék öt, illetve hat férőhelyet biztosítanak.


Nappali ülőgarnitúra

A nappali kiváló éke lehet az u kanapé, amelynek színei kiválaszthatóak az ajánlatból, így tökéletesen illeszkedik majd a fal, valamint a többi bútor színéhez. A nappali talán a legfontosabb helyiség minden háztartásban: itt gyűlik össze legtöbbször a család vagy a baráti társaság, rengeteg fontos beszélgetésre kerül itt sor és számtalan vasárnapi ebédet vezetünk le itt egy-egy kiadós sziesztával. A nappali bútorok egy lakás legfontosabb darabjai, hiszen főleg ebben a helyiségben élik a legtöbben a mindennapokat. A vendégeket ugyancsak ide a legalkalmasabb leültetni, tehát az ülőgarnitúrát, kanapét illetően fontos a komfort és a kényelem, valamint az is, hogy stílusában minden bútor passzoljon a helyiség kialakításához. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket.


Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk. Amennyiben az X Bútor webáruház kedvezményes árai felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal. Termékeink között megtalálható: nappali bútor, konyhabútor, szekrénysor, fürdőszoba bútor, ifjúsági bútor, ülőgarnitúra , kanapé, sarok ülőgarnitúra minden mennyiségben. Ha nappali méreteink megengedik, megfelelő választás egy sarokkanapé, hiszen kialakítása miatt akár sarokban, de a szobánk központi helyén is jól mutat.


Nappali ülőgarnitúra

Vendégek fogadásánál is praktikus, hiszen akár 4-ember is kényelmesen elfér. A kis kanapét hamarosan egy nagyobb, kényelmesebb ülőgarnitúra váltja fel, amely már az esti romantikázást is lehetővé teszi. Idővel persze egy ennél is nagyobb, praktikus ülőalkalmatosságra lesz szükség, hiszen ezen a család összes tagja elfér. Mivel a nappali életünk színtere, az a hely ahol a legtöbb időt töltjük, a lakás központi, meghatározó része. Itt ül össze a család TV-t nézni, olvasni a fotelben vagy beszélgetni a barátokkal a kanapén.


Az ESTILO Ülőgarnitúráknál fő szempont az egyediség, a praktika és a maximális kényelem az Ön igényeire hangolva. Minden ülőgarnitúra modell széles elemválasztékot, ezen túlmenően bőséges szövetválasztékot tartalmaz, valamint minden ülőgarnitúra elem bőr és alcantara huzattal is választható. Az ülőgarnitúrák belső kárpitanyagai fém és műanyag rugózata Ausztriából és Németországból kerül beszerzésre. A cég rövid határidővel el tudja készíteni azt, amit Ön kíván és a nappali bútor hamarosan már az Ön lakásában díszeleghet. A 3D látványterv segíteni fog a választásban, hiszen egészen pontosan lehet látni azt, hogy milyen lesz a végeredmény.


Nappali ülőgarnitúra

Ez kinyitható ülőgarnitúra nagyon szép lett és a várakozásoknak megfelelően a kényelme érezhetően jobb lett az anyagnak köszönhetően. A kinyitható ülőgarnitúra gyártása közben sikerült is kipróbálni, hogy az új anyag valóban könnyen tisztítható-e. Több féle anyaggal öntöttük le az anyagot, például kávéval.


Univerzális ülőgarnitúra, vagyis jobbos és balos szerelhetőséget biztosít. A fekvőfelület mérete 150x2cm. Hírlevél Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt kapsz vásárlásodból.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Klasszikus és modern szekrénysor rendelés. Kiváló minőség, kedvező árak. Egy kanapé és a hozzá tartozó fotel vagy fotelek tökéletesen kiszolgálják a család igényeit, emellett a nappali legmeghatározóbb darabjai is. Nappali szekrénysor országos szállítással.


Webshopunkban rengeteg színben, méretben, formában és árkategóriában talál ülőgarnitúrákat, tekintse meg teljes kínálatukat és az összes variációt. Az U alakú ülőgarnitúra nagycsaládosok, partiarcok számára egyaránt a kényelem és a bőség szimbóluma. A jelenlevők az ügyes formatervezésnek köszönhetően mindennemű zsúfoltságérzet nélkül élvezhetik egymás közelségét.


Tévénézéshez, egy-egy tartalmas ebéd utáni nyújtózkodáshoz is ideális. Tisztelt Látogató Oldalunkon kiemelt minőségű termékek között válogathat, ülőgarnitúra Outlet Budapest mellett a legkedvezőbb áron! Szeretettel várunk Bútoráruházunkban, addig is jó böngészést kívánunk! Az ülőgarnitúra a nappali dísze, uralja az otthon e részét (amerikai konyha esetén a konyhabútorral együtt) tehát érdemes rá komoly figyelmet szentelni a vásárlásnál.


Akinek van külön vendégszobája heverővel esetleg franciaággyal, annak az ágyazhatóság nem szempont, de ezek a szerencsések vannak kevesebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések