2019. július 16., kedd

Személyi edző képzés

Az országben elsőként a Fitness Akadémia oktatói dolgozták ki az államilag elismert, OKJ végzettséget nyújtó személyi edző képzés tematikáját. OKJ képzések és tanfolyamok Budapesten. Büszkék vagyunk rá, hogy céltudatos és szakmailag megalapozott munkánknak köszönhetően a személyi edző államilag elismert szakképesítéssé vált Magyarországon! A személyi edző a fitnesztermek, wellness központok, PT stúdiók, luxushajók legkeresettebb fittségi szakembere!


Ismeretanyagában egyedülálló továbbképzésünkön egy olyan sikerszakmát sajátíthatsz el, amely arra is alkalmassá tesz, hogy saját vállalkozásban, személyi edzői stúdiót üzemeltetve építsd tovább fitneszkarriered! Igen, a személyi edző tanfolyamunkon van lehetőség a részletfizetésre, és kizárólag nálunk akár havi részletfizetésre (személyre szabott) is van lehetőség! Fitness Company Edzőképzés - Az ország top fitness edző iskolája.


Hány hétvégés a személyi edző képzés ? Az OKJ-s személyi edző tanfolyamunk napos, hétvégés, ami szombat-vasárnapi oktatást jelent. Akkor még nem volt OKJ-s a képzés. Minden tanfolyamunk jegyzetének ára benne van a tanfolyam árában, így ez alól a személyi edző tanfolyamunk jegyzete sem kivétel. Azóta rengeteg, ma már nagyon sikeres személyi edző dolgozik az országban. A fitness termek, wellness központok talán legkeresettebb szakembere mind hazánkban, mind külföldön, vagy akár a luxushajókon is.


A döntésedet követően megérkezel fitness karriered első. Elméleti háttér és a kutatás célja A Post-Activation Potentiation (PAP) egy olyan módszer, ahol gyakorlat párokat (vagy akár több gyakorlatot) úgy használunk, hogy az izmok tulajdonságait (jellemzően a gyors kontrakciót) akut módon fejlesszük. Időtartama sportáganként eltérő. A személyes megjelenést igénylő képzési alkalmakat (tantermi előadások, sportedzők által vezetett edzőtermi gyakorlatok) kéthetente hétvégi napon tartjuk, 9. A képzés ezen része összesen kb.


Felkészített azokra az esetekre, amiket az itt szerzett tudás nélkül nem tudnék vállalni, kezelni a kihívásokat és találékonynak lenni. OKJ Személyi Edző vagy OKJ Csoportos Fitness Instruktor képzéseken is továbbfejlesztheted magad. Az alapképzés mellé most egy kiegészítő képzést is választhatsz, elmélyítve a tudásod azon a területen, melyen a karriered szeretnéd építeni. Az IFBB által kibocsátott, nemzetközi lajstromba vett diplomák, a központban tárolt szerveren elérhetők a csalás elkerülése miatt.


Egy edző , tréner, egész napja a kommunikációról szól. Személyi edző képzés , emelt szintű (OKJ) tanfolyam Major Zsolt 4x Mr. Mégis ez volt eddig a legmostohábban kezelt terület az oktatóképzések minden szintjén. Azonban a szakmai sikeresség egyik alapvető kelléke a megfelelő kommunikáció.


Mindezek mellett fontosnak tartjuk, hogy instruktoraink be is tudják mutatni, valamint szakszerűen asszisztálni tudják a gyakorlatokat. Instruál, utasít, motivál, kapcsolatokat alakít ki. Sem vizsga alól, sem jelenlét alól nem lehetséges a további felmentés. Fő fókuszban az intenzitás. Felkeltettük az érdeklődésedet?


Személyi edző képzés

Mint személyi edző, nem titkolt célom, hogy főként a sport világában, de a hétköznapi életben is a megelőzésre, prevencióra kerüljön több hangsúly. Folyamatosan induló képzések, edzéselmélet, konditermi foglalkozások. Ezzel a megközelítéssel elkerülhetővé válnak a sérülések, mozgásszervi megbetegedések.


Korpácsi Éva vagyok személyi edző végzettséggel. Kapcsolatba kerültem a sport szakiránnyal, s kölyökfitness- gyermekaerobik oktató lettem, melyet az aerobik sportedző, personal trainer, Pilates oktató képzés követett. Ha komoly céljaid vannak a sport oktatása terén, akkor a legjobb helyen jársz!


Szeretném megköszönni a Bibarc Tünde vezette képzés minden tanárának,hogy segített bennünket az edzői képzésben. Legyen szó a Személyi Edző , Fitness Instruktor vagy Aerobik Sportedző képzéseinkről, mind nemzetközileg és államilag elfogadott bizonyítványt ad annak, aki sikeresen elvégzi tanfolyamot. A hosszú hónapok alatt ránk zúduló tudáslavina mögött mindig ott volt a humánus hozzáállás.


Kérdéseinkre mindig kaptunk gyors, megnyugtató választ. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Sikeresen túl vagyunk már a vizsgákon,köszönjük a segítséget és kívánunk a továbbiakban legalább. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Sportszakemberként valóban egy élethosszig tartó tanulásra adtam a fejem.


Személyi edző képzés

Munkalehetőséggel az EFI tanárainak segítségével ! Ismerkedj meg a fitness edzők, aerobic edzők vilàgàval!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések