2019. július 9., kedd

Milyen jeleket adjak egy fiúnak

A fiú sincsenek könnyű helyzetben, ha kezdeményezni szeretne egy lánynál, ezért érdemes egy kicsit biztatni őt, és jelezni, hogy bátran léphet, mert van esélye. Az egyik leghasznosabb módszer a. A gyerekes hóbortok idővel eltűnnek, megváltoznak, és ahogy a pasik is kezdenek megérni (természetesen a nőknél lassabban), előjönnek a mára már teljesen elfogadott módszerek, amelyekkel kisebb-nagyobb sikerrel próbálják elmondani egy lánynak. Ha pedig mégis így történik (vagy már hasonló cipőben jársz), remélem, tudtam segíteni abban, hogy könnyebben észrevedd az árulkodó jeleket és mihamarabb lépni tudj.


Ti milyen jeleket küldődtök, egy fiúnak ha bejön nektek? A férfiak egy nőtől sem várhatják azt, hogy szavak formájában kapjanak megerősítést arra a kérdésükre, hogy „Tetszem-e neked? A nők nem szavakkal, hanem tudatosan vagy tudat alatt a testbeszédükkel és a viselkedésükkel fogalmaznak meg egyértelmű üzeneteket annak a férfinak az irányába, akivel szimpatizálnak. A főbb női flörtjelekkel tehát megvagyunk, már csak arra érdemes figyelni, hogy jól is olvassa azokat. Egy - egy gesztus önmagában nem sokat ér, ráadásul a helyzettől függően sok mindent jelezhet.


Ha például egy nő hosszú pillanatokig eltakarja a nyakát, az nem a vonzalom, hanem a visszahúzódás, a diszkomfort jele. Hogy bánjak a lánnyal, aki tetszik? Együtt leszek vele egy helyen egy egész hétvégét. Mások is lesznek, de ő csak engem ismer majd.


Milyen jeleket adjak egy fiúnak

A helyzet a következő : Van egy fiú,akit kiskorom óta ismerek. Van egy titkos szerelmem, és nem tom, hogy adjak neki jeleket. Milyen jeleket adjak a srácnak ha bejön nekem?


Az jó, hogy kár, hogy eddig nem hordtad munkába ezt a fekete pulóvert erre kérdi maj miért, és én azt mondom,. Ha túl sokat nézel egy pasit, akkor ő is sokat fog nézni, lehet, hogy azért mert éppen arra gondol, hogy vajon tetszel-e neki. Soha ne feled hogy ha nagyon tetszik egy fiú, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy rosszul olvasod a „ jeleket ”, ezért érdemes a barátnődet is bevonni a jelek „olvasásába”.


Ha egy rendezvényen vagy hidd el meg fogja találni azt az ürügyet, hogy odamehessen hozzád. Meg fogja találni azt a módszert, hogy valami módon felhívja magára a figyelmedet! Másképp viselkedik a jelenlétedben.


Ha egy fiúnak tetszel és a környezetedbe kerül, akkor a legtöbb esetben megváltozik a viselkedése. Korábban egy biztosítónál merült fel tréningen, mondjak jó példát arra, milyen sales jeleket keressenek ha életbiztosítást szeretnének eladni. Küldj neki jeleket a távolból, egy mosolyt például, vagy szemezz vele, de várd meg, hogy ő menjen oda hozzád.


Vízöntő (I. - II. 19.) A Vízöntő férfi nagy gondolkodó, aki szeret sokat beszélgetni, és ha valaki vevő az elképzeléseire, meglátásaira, véleményére, nagyon tudja élvezni az együtt töltött időt. Adj neki jeleket arra, hogy te ezt meg is engeded neki. Például álljatok meg, majd mondd „mehetsz szaglászni”, „szimatolj csak” és hasonlók.


Ahhoz, hogy ez érdekes is maradjon nem árt változtatni az útvonalon időnként. Induljatok el egy új park felé, vagy olyan helyre, ami talán még számodra is új lehet. Annak az elejébe írhatsz egy szép idézetet, hogy milyen alkalomra és kitől kapja, és máris maradandó. Akár még rajzolhatsz is bele, ha van hozzá kézügyességed.


Valami érdekes albumot válassz, amit szívesen olvasgat majd. A nővérem nem tudta, hogy milyen neműek a cicái, és a fiúnak lánynevet (Rozi), a lánynak fiú (Bálint) nevet adott. Furcsa, egyik sem reklamált:-) Szerintem a Kókusz egy állatnál semleges név. Vagy azért nem találkozik, mert nős és nem akar átlépni egy határt vagy azért mert van vmi testi fogyatékossága, vagy nem is ő van a képeken.


Ha láttad akamureg című sorozatot, ott ilyenekből rengeteg volt. Lehet, hogy egy lánnyal levelezel valójában, vagy egy éves hapsival, vagy hiányzik az egyik lába tényleg bármi. Néha azonban úgy érze kell egy kis inspiráció, hogy újra tudj töltekezni stílussal, szépséggel és erővel.


Amellett, hogy elfogadod és értelmezed az Univerzumtól érkező jeleket , még egy lapot is választhatsz a lenti képről, hogy megtudhas hogy a Kapuk Jóskártya szerint, milyen kapu tárul fel előtted az előtted álló időszakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések