2019. július 2., kedd

Soroksár albérlet

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Havonta több millióan választják az ingatlan. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


Soroksár albérlet

Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet-szobatars. WC-vel A szobákban ágy, íróasztal, beépített szekrény található.


ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Albérletet, kiadó lákást keresel a 23. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Soroksár albérlet

Helyiségei: hatalmas szoba, 2 25nm -esek, konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba külön WC-vel. Az egyik szoba francia. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések XXIII.


Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: 1m2-es szobás új építé. Keresse meg nálunk leendő otthonát, Budapest XXIII. Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel.


Ha albérletet keresel Budapest XXIII. Egyetemisták, Fiatalok Figyelem! Egy soroksár -újtelepi családi házban leválasztott 1nm-es négy hálószobás lakásban még egy bútorozott szoba kiadó nem dohányzó diáknak, fiatalnak számlával 50. Forintos bérleti díjon, mely összeg minden egyéb költséget is tartalmaz (rezsi, wifi,adó stb.). Ideális maximum 3-fő részére, költözés azonnal lehetséges.


Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonlóak érdeklik, fáradjon be irodánkba és válogasson kedvére! Az irodában NAGY NORBERTET keressék! Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri.


Budapesti ingatlan után kutat? Itt megtalálhatja amit keres! Kiadó albérletet, szobát keresel? A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Andrássy úton, az Oktogonhoz közel található Avenue Gardens apartmanházban, nm-es luxus ingatlan kiadó. Az épületben ötvöződik az Andrássy útra jellemző klasszikus stílus, a modern technikával és a hotel szintű szolgáltatásokkal. Az országban egyedüli lehetőségként a Szuperinfó laphálózat tudja biztosítani azt, hogy akár csak egyetlen városban, de ha kell, az egész országban megjelenjen az adott hirdetés.


Duna bal partján a pesti oldal legdélebbi közigazgatási egysége. Soroksár , Budapest XXIII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések