2019. július 24., szerda

Szerelmes versek fiúknak

Szerelmes versek fiúknak

Szerelmes versek Szerelmes SMS-ek. A legszebb szerelmes versek. Küldj szerelmednek szerelmes verset az oldalon keresztül! Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom.


Sötét éjjel édes álom hamar tova száll, felébredek és a szívem vadul kalapál. Körül nézek és te nem vagy sehol se s ettől szenvedek, mert szeretném ha velem lennél mindig csak velem! Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára! Szeretem, hogy fenekestül felforgattad az életemet, és miután mindezt megtapasztaltam vele többé nem tudnék nélküled élni. Ha az itt olvasható szerelmes mondatok között nem találod meg az igazit, akkor nézz körül a szerelmes versek oldalon is, ott ugyanilyen szép mondatokat találsz, és ráadásul még rímelni is fognak!


Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok. Gyönyörű szép gondolatok, érzések a szerelemről, vágyról, együttlétről, ragaszkodásról, szerelmünkhöz való hűségről. Boldogságról, szeretetről. Lehet, hogy épp ő is Rád gondol!


Idézetek lányoknak és fiúknak. Ha szerelmes vagy,ha boldog vagy,ha szomorú vagy,ha csalodott vagy itt a helyed. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. Egy csokorba gyűjtöttük a szerintünk legszebb magyar szerelmes verseket. Imádok olvasni, Maisch Patrícia - szmo.


A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk. Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad. További szerelmes SMSek.


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre , melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek , idézetek, sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Szerkesztőségünk kedvenc szerelmes költeményeivel ünnepeljük a magyar költészet napját. Szép, szomorú, hosszú és rövid szerelmes versek. A legszebb magyar szerelmes vers : a Femina kedvencei.


A magyar költészet napja alkalmából összegyűjtöttük örök kedvenceinket. Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban? Fejezd ki magad mások szavaival. Megtanultam szeretni, és te segítettél ebben, Még mindig szeretlek, nem tudom kifejezni szebben.


Szerelmes versek fiúknak

Már csak ennyire vagyok képes, már csak ennyi telik tôlem, Dallamok mögé rejtôzök mert mind idáig féltem. Talán utoljára mondom el mit érzek, de ez így mara A hôs szerelmes távozik, most véget ér e színdarab. Két karodban gyermek vagyok hallgatag.


Mindig szeretni foglak. Amikor ez a vörös haj fehér lesz, még mindig szeretni foglak. Amikor a fiatalság sima puhaságát felváltja az idő törékeny puhasága, bőrödet még mindig meg akarom majd érinteni. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Legyen ez a vers szerelmi vallomás, hogy én szeretlek ne tudja senki más. A költészet az irodalom legkorábbi formája, ami egészen az időszámításunk előtt időkig nyúlik vissza. Ez a legszebb eszköz arra, hogy leírjuk, kifejezzük érzelmeinket.


Ha nem tudod szavakba önteni érzéseidet, hívd segítségül a legszebb szerelmes verseket, és általuk mondd el párodnak, mennyire szereted. Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések