2019. július 26., péntek

Telenor 1es díjzóna

Az új európai roaming szabályozás csak az EU-ban és az 1-es díjzóna országaiban érvényes, a világ többi részében továbbra is az eddig használatos roaming díjak számlázódnak. Amennyiben a fenti kritériumok valamelyike nem teljesül, úgy az adott előfizetés adott típusú forgalmára (indított hanghívás, hívásfogadás, SMS, MMS, mobilnet) többletdíj kerülhet alkalmazásra az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna más országaiban történő barangolás során. Nemzetközi hívás - külföldre telefonálás.


Telenor 1es díjzóna

Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. EU és az 1-es díjzóna más országain belül történő időszakos utazások során alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz. Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleg, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. A dupla adat felhasználható az aktiválástól számított napig belföldön, valamint az EU és a romaing 1-es díjzóna országaiban.


A SIM kártya aktiválásának folytatásához kérjük, készítsd elő a következő okmányok egyikét: személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél. Az új roaming szabályozásra tekintettel előfizetőink alapesetben a belföldivel azonos árakon és azonos feltételekkel vehetik igénybe roaming mobilszolgáltatásainkat (hang, adat, SMS, MMS) az Európai Unión és az 1-es roaming díjzóna egyéb országain belüli utazásaik során. A tarifacsomagokban és kiegészítő adatszolgáltatásokban foglalt belföldi adatkeretek tarifacsomagonként különböző mértékben használhatók fel az EU-ban. Az alábbi roaming zónabesorolás megadja, hogy milyen díjkategóriába tartozik az a partnerhálózat, amelyen külföldi utazásod során roamingolsz.


Kezelj egy helyen több számot! Miután létrehoztad a MyTelenor fiókodat, több lakossági előfizetést is hozzáadhatsz. Az Európai Unió tagországaiban ( 1-es roaming díjzóna ) időszakos utazások során alapesetben a hazaival azonos hálózaton kívüli díjakon lehet telefonálni és mobilnetezni. Azaz itthoni tarifánk érvényes az EU minden tagországában – mintha el sem hagytuk volna az országot. Ebben száz giga belföldi hipernetezés – amelyből gigabájt használható az 1-es roaming díjzónában, azaz az EU-n belül –, valamint 1perc belföldi hívás található, és a csomag a Telenor S-nél részletezett feltételekkel érhető el.


Tájékozódjon előre az itthonról külföldre indított mobilhívásainak költségéről! Külföldre irányuló hívások tarifái Üzleti Trend Plusz, Üzleti Tren Next Business Comfort, Next Business, ÉnCégem, Partner Vállalati Dualo Alap, Vállalati Dualo Klasszik, Vállalati Dualo Base és Flat díjcsomagok esetén. A havidíjba foglalt adatmennyiség felhasználását követően nem lesz elérhető az internet szolgáltatás a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adat vásárlásával van lehetőség.


A garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4. A roaming tiltás feloldásával nem csak EU 1-es díjzónában lehetséges az internetezés, hanem minden országban. Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. A 2-es, 3-as, 4-es díjzónában az internet használatnak továbbiakban is díja van. Gazdaságos tarifa Havidíj: 4. Az új Telenor XS és S, valamint Hiper M Talk, Hiper M Net.


Az európai nyaralásra utazóknak jó hír, hogy a Telenor Blue Dupla Adat megnövelt adatkerete nem csak belföldön, de az EU-ban is, azaz a 1-es roaming díjzóna országaiban is teljes egészében felhasználható. Az adatcsomagok az 1-es díjzóna mellett már Horvátországban – mint egyik legkedveltebb úticél – is érvényesek a Tele illetve a VipNet hálózatán. EU és 1-es roaming díjzóna országaiban adatkereten felül: EUországokban a belföldi adatkeret elérésénél blokkolás, kivéve a korlátlan internet. A korlátlan internet EUországokban GB felhasználható adatkeretet tartalmaz. Ettől az időponttól az előfizetők belföldi díjszabás mellett használhatják a telefonjukat az EU tagországokban és az 1-es roaming díjzóna további országaiban.


Telenor 1es díjzóna

A Magyarországról az EU díjzóna országaiba indított hívások díjait a Lakossági általános szerződési feltételeink díjszabásának 5. A dupla mobilnet nem csak belföldön, hanem az 1-es roaming díjzóna (lényegében az EU) országaiban is használható. Az új előfizetések mellé pedig akciós készülékajánlatok is elérhetők a szolgáltatónál. Egyenlegfeltöltésre lehetőség van a Szolgáltatási Időszak megkezdése előtt, az Előfizetői (SIM) kártya csomagoláson szereplő érvényességi ideje alatt, mely esetben az egyenleg-felhasználási idő a Szolgáltatási Időszak megkezdésétől. További részleteket és a szabályozás pontos feltételeit és díjszabásait az Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. A MAXI csomag korlátlan hívást tesz lehetővé bármilyen magyarországi telefonszámra belföldön és az Európai Unión belül, beleértve az 1-es roaming díjzóna egyéb országait is.


A szolgáltató kínálatában három új csomagot jelent meg, ezek közül kettő fix áras, egy viszont forgalmi alapú – legalábbis részben. A TravelSurf Net csomagok az 1-es díjzóna valamint Horvátország területén érvényesek, a célcsoportot pedig természetesen elsősorban a nyaralók jelentik. A számlázás percalapon történik helyi, helyközi I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések