2019. április 12., péntek

Virágkötő tanfolyam eger

Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. Megszerzett tudásod máshol is hasznosíthatod. Ha alapfokú végzettséggel rendelkezel (általános).


Az alapfokú gyakorlati képzésen túl virágkötő kiállításokat és kézműves foglalkozásokat is szervezünk a hallgatók munkáiból és részvételükkel, a szakma népszerűsítése, a közízlés fejlesztése, a környezettudatos szemlélet kialakítása érdekében. Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Könnyen elérhető oktatási.


A virágkötő és virágkereskedő virágkötő üzemben, különböző szintű virágértékesítési helyeken (stan pavilon, üzlet, szalon), virágkellék-nagykereskedelmi szakáruházban eladói és virágkötészeti tevékenység végzésére alkalmas. OKJ képzéssel foglalkozó iskola honlapját. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont és szakgimnázium működtetése. Induló tanfolyam kertépítő és -fenntartó Induló tanfolyam 7-8. Kategória Balassagyarmat Barcs Budapest Cigánd Dunaújváros Eger Enying Fonyód Gyöngyös Győr Kaposvár Mezőkövesd Miskolc Nagykanizsa Salgótarján Sopron Szendrő Szombathely Székesfehérvár Sárbogárd Tatabánya Veszprém.


Tekintse meg az elérhető képzéseink listáját, válasszon távoktatást amennyiben nem elérhető a közelében a kiválasztott képzés! Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. Tanfolyamok , képzések: Eger. OKJ-s képzés hirdetések Eger területén.


Tervezett okj tanfolyamok , melyekre még várjuk jelentkezésedet! N e felejtsd el, ha jelentkezzel már csökkented a tanfolyam árát! A jelentkezési határidő lejárta után is minden képzésünkre továbbra is lehet jelentkezni! Ft kedvezménnyel, a Centrum Oktatóközpontban! Részletfizetési lehetőséggel, hétvégi és esti csoportokkal, profi szakoktatókkal várunk Téged!


Virágkötő tanfolyam eger

Izgalmas szakma, melyben szárnyalhat kreativitása és fantáziája, a virágkötő nem csak csodálatos csokrokat, remekműveket alkot, hanem virágkereskedőként vagy eladóként is dolgozhat egyszerre! Virágkötő tanfolyam most 20. Hobbi virágkötő tanfolyam és képzés olcsón, Budapesten!


Ha érdekel a szakma, iratkozz be a tanfolyamunkra és láss bele a virágkötők munkájába! Kövess minket a legfrissebb hírekért! Eger címkéhez tartozó bejegyzések Ingyenes 7-8. Eger tanfolyam címkéhez tartozó bejegyzések Ingyenes 7-8. Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések.


Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. HEVES MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK! Regisztrált álláskeresőknek és közfoglalkoztatásban lévőknek ingyenes képzések indulnak! EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG, HOGY A JOGSZABÁLYVÁLTOZÁS ELŐTT BEIRATKOZHASS EZEKRE AZ INDULÓ KÉPZÉSEKRE, OKJ BIZONYÍTVÁNYT ÉS SZAKMÁT SZEREZHESS! A virágkötő és virágkereskedő tanfolyam után betölthető munkakörök teljes listáját a cikk végén olvashato de ha már így is kedvet kaptál, hogy jelentkezz, csupán egészségügyi alkalmassági igazolásra és alapfokú iskolai végzettségre lesz szükséged és már el is kezdheted az átlagosan hónap időtartamú.


Térségi támogatott tanfolyamok indulnak. Ingyenes tanfolyamok Eger (Heves) címkéhez tartozó bejegyzések Támogatott tanfolyamok. A virágkötő alkalmassá váljon – dísznövénytermesztő, virágkötő üzemben, virágárusító standon, pavilonban, virágüzletben – virágkötészeti tevékenység végzésére. Szakmai irányítás mellett legyen alkalmas eladói munkakör ellátására, valamint a saját maga álltal előállított virágkötészeti kompozíciók.


Virágkötő tanfolyam eger

Ft Részletfizetés lehetséges! Ft, a tanfolyam indulásakor 60. Az ár tartalmazza a gyakorlati foglalkozások virág ill. Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyam. Személy- és vagyonőr OKJ tanfolyam.


Az ár a képzés teljes költségét jelenti, mely tankönyvvel, jegyzettel és vizsgadíjjal együtt értendő! Egyes képzéseink esetében munkaruha illetve további szükséges eszközök is a feltüntett árak részét képezik! Tisztelt olvasó, hallgató! A szakmát adó tanfolyamok választéka közel a felére csökken, ellenben óraszáma megduplázódik. Ezzel természetesen a képzési idő és a képzés díj is megnő.


Most még van egy utolsó lehetősége, hogy gyorsan és költséghatékonyan szerezzen szakmát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések