2019. április 4., csütörtök

Rákosmente önkormányzat pályázat

Pályázat házi gyermekorvosi praxis működtetésére. Rákosmente Konzultáció. RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK 11. A rákosmenti önkormányzat pályázatot hirdet a „Tiszta udvar, rendes ház” és „Legszebb előkert” cím elnyerésére. Februártól indulnak a Magyar falu program első.


Egy szerző legfeljebb novellát küldhet be. A pályázat feltételei: Tematikus megkötés nincs. Olyan műveket várunk, amelyek eddig még nem kerültek publikálásra.


Kertvárosi Állatmentők. Kópé hamar hazakerült, hisz a gazdi már kereste! A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte. Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő.


Rákosmente önkormányzat pályázat

Budapest, Üllői út 400. Ecseren a Telekom digitális és IPTV, a DIGI TV analóg és digitális, a UPC digitális hálózatán, valamint interneten élőben is nézhető honlapunkon. A Fővárosi Önkormányzat megnyitotta Környezetvédelmi.


See actions taken by the people who manage and post content. Kerületi szinten a Centi Bölcsi idei felújításával -kal emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma, jövő évben ez az arány a Napsugár Bölcsőde bővítésével -ra emelkedik, jelentette be ma délelőtt Kovács Péter polgármester a megújult Centi Bölcsőde átadó ünnepségén. Egészségnap Fókuszban az egészséges táplálkozás November 20-án az FMK-ban rendezte meg Ferencváros Önkormányzata a Mester utcai Szakrendelővel együttműködésben a kerületben élő, évek feletti lakosok számára az Egészségnapot, melyet egy szakmai konferenciával is összekötöttek.


A bérleti szerződés időtartama év. Itt megtalálod a(z) pályázat kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: X. Az Elektronikus Értékesítési Rendszer (EÉR) egy olyan online felület, ahol a Magyarországon felszámolási eljárás alatt álló gazdasági társaságok, illetve civil szervezetek vagyontárgyainak nyilvános értékesítése történik. Mind a költségelvű, mind a piaci alapú pályázatokat június 13-án, déli óráig lehet beadni. A költségelvű lakáspályázatot ide kattintva olvashatjátok. December 4-én fél tízkor nyitja meg kapuit a Megyeháza Díszterme és Márványterme a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idei jótékonysági akcióján.


A vásár délután fél ötig tart, délelőtt negyed tizenegykor a Légierő Zenekar Szolnok ad koncertet – hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján. Otthon Melege Program keretében. Tavaly év végén írt ki pályázatot a hegyvidéki önkormányzat , profiktól (építészektől, szakértő csapatoktól) várták az ötleteket, hogyan lehetne a Városmajori Szabadtéri Színpadot és a környékét úgy helyrehozni, hogy a színház is megmaradjon, meg a park is. Az ülés Gócza Szabolcs (MSZP) külsős bizottsági tag eskü-tételével kezdődött.


Palota iskolakezdési támogatás. Kik jogosultak a támogatásra? Az új postának a Havannán. A járdák, utak felújításának – azok a legfontosabbak.


Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban. A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Bérlakásokra lehet pályázni újra: hat lakást hirdetett meg a kőbányai önkormányzat , a lakások helyreállítási kötelezettségével.


Rákosmente önkormányzat pályázat

Megfigyelő-kamerarendszer kiépítését támogatja az önkormányzat , nyolc lakásosnál nagyobb társasházak jelentkezhetnek. A teljes kiírást itt találjátok. A megyei ügyfélszolgálatok elérhetőségeit ezen az oldalon tekintheti meg. Terézvárosi családoknak írt ki pályázatot az önkormányzat siófoki üdülésre.


Kerületi lakcímmel rendelkező szociálisan rászoruló, gyermeket nevelő családok, személyek részére szól, az önkormányzat siófoki üdülőjében lehetne nyaralni. Az önkormányzat oldaláról ingyen letölthető a pályázat teljes dokumentációja. Az Újbuda Startup pályázattal az önkormányzat az innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló, növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozását, a cégalapítás korai fázisát támogatja évről évre.


Rákosmente önkormányzat pályázat

A rendeletalkotási javaslatot igennel, nem és tar-tózkodás ellenében fogad-ták el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések