2019. április 10., szerda

Szerelmi horoszkóp ki kivel illik össze

Szerelmi horoszkóp ki kivel illik össze

A Bika az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Nyugodt erotikája csodálatos szerelemben olvad össze a Skorpió féktelen szenvedélyével. A Szűz szorgalmával, egyszerűségével vonzza. Fel tudja oldani kedvese gátlásait, mert érzi, hogy remek szerelmi partnert talál.


Nem működnek a kapcsolataid? Amikor már azt hisze hogy éppen révbe érsz, valami mindig elromlik? Talán rossz helyen keresgélsz.


Léteznek ugyanis olyan csillagjegyek, amik egyszerűen nem kompatibilisek egymással, és bármit is teszel, nem tudsz ezen változtatni. Két tüzes jegy, és ez sok hasonlóságot hoz magával a szerelembe – legalábbis vérmérséklet tekintetében. Gyorsan fellobbanó, szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki a Kosok és a Nyilasok között, hiszen mindketten dinamikusak és heves érzelmi életben léteznek, ám a hétköznapok során gondot okozhat például az, hogy anyagi dolgokban nehezen tudnak azonos nevezőre jutni. Szerelem horoszkóp kalkulátorunk megmutatja, hogy melyik csillagjegy szülötte melyik másik horoszkóppal rendelkezővel passzol össze.


Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) bika csillagjegyűek? Olvasd el bika szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! Bika Szerelmi horoszkóp – Kivel ismerkedj, ha Bika jegyű vagy? Aki illik : Nem spórolsz az érzelmekkel, ha szerelemről van szó, nagyon mélyen élsz meg minden párkapcsolatot, akárcsak a Rák, akivel pillanatok alatt egymásra tudtok hangolódni.


De még nála is jobban összeillesz a Bakkal, aki annak ellenére, hogy ritkán mutatja ki az érzéseit, valójában nagyon is érzékeny. Melyik csillagjeggyel illik össze ? Az Ikrek a legjobban a Kossal, az Oroszlánnal és a Nyilassal illik össze. Jól kommunikál a Mérleggel és a Vízöntővel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!


Szerelmi horoszkóp ki kivel illik össze

A csillagok bizony megmondják ki illik hozzád és kitől menekülj a lehető legtávolabb, mert hiába vonzó, hosszú távon nem lennétek jó páros. Nézzük, milyen pasi illik hozzád! A két lábbal a Földön álló Bikával biztonságos, megnyugtató kapcsolat alakulhat ki : támogatják egymást, és sok örömet okoznak egymásnak.


Az élet gyakorlati megközelítése jellemző a Szűzre és a Bakra is, ez tartja életben kapcsolatukat. Mert a hét azon napja, amelyen születtél, egy német asztrológus szerint sokat elmond rólad és a partneredről egyaránt. Mivel határozott társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát, biztos, a boldogságot egy Bak, Halak vagy Bika oldalán tudná megtalálni.


A tüzes Kos és az Oroszlán. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, ezért ki is ábrándulhat. Aztán a mérleg később kevésbé nagy igényeket támasztó partnert fog keresnek, és a Kos olyat fog magához kötni, aki jobban csodálja.


A fizikai kapcsolat lehetséges, de csak átmenetileg. A házasság nagyon ritka. Ha nem túl fiatalon kerülnek össze , szerencsés házasság lehet. A Szűzzel a Kosnak ellentmondásos lesz a viszonya.


Szerelmi horoszkóp ki kivel illik össze

A Rák úgy érzi, mindig a Kosra vágyott, de egy idő után a rajongás elmúlik, néha akár gyűlöletbe is fordulhat. Van az asztrológiának egy sajátos ága, a szinasztria, mely kifejezetten azzal foglalkozik, hogy mely csillagjegy melyikkel illik össze , tehát meg lehet tudni ebből, hogy ki illik hozzám, vagy hozzád? Teljesen természetese, hogy mindannyian szeretnénk kicsit a jövőbe látni és megnyugtató előrejelzéseket kapni arról, vajon.


Te kivel illesz össze ? Nagy szerelmi horoszkóp ! Akik szívesen olvasnak horoszkópot és a csillagjegyek szemponjából is figyelik a közelükben élő párokat, azok tudják, hogy a csillagjegyek egymáshoz való viszonya meghatározó egy párkapcsolat sikerességében is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések