2019. április 17., szerda

Kézi autómosó 11 kerület

Kézi autómosó 11 kerület

Itt megtalálod a(z) Autómosó kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XI. Splash autómosó: professzionális, kézi automosó a XI. Szenvedélyünk a ragyogó tiszta autó. Budapest Kosciuszkó Tádé u. Az autómosóban megtisztíthatjuk négykerekű barátunkat. Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján!


Kézi autómosó 11 kerület

Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét minden napján 0-óráig üzemel! Dupla sor: Dupla sebesség! Hűséges Ügyfeleinknek speciális kedvezményes bérletrendszer áll rendelkezésre! Az így felszínre hozott szennyeződést porszívóval távolítjuk el. A tisztítás után a bőr ill.


Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Külső mosás: A kaszni felületéről a szennyeződés eltávolítása (innovatív technológiával)(bogároldás előmosás) felni tisztítás –gumi ápolás –üvegfelületek és az ajtó falcok tisztítása, külsőműanyagok ápolása, viaszos kezelés Belsőtisztítás: műanyag felületek tisztitása-ápolása, kárpit száraz porszívózása, üvegfelületek. Aktuális akcióink: Vállaljuk személy-, kis tehergépjárművek és flották teljeskörű tisztítását, kozmetikáját. Egy évtizede azonos helyen működő autókozmetikánkban fiatalos, lendületes, lelkes csapat várja autóját, külső-belső tisztítással, ápolással, ráadásul bérletesek részére a 10.


BŐR TISZTÍTÁS ÁPOLÁS, Kárpit tisztítás. Gyertek el Kézi Autómosónkba és bíztátok a legjobb kezekre Autótok Külső, Belső, Kárpit, Polír, Wax Takarítását. Oszd meg ismerőseiddel és nyerj egy Külső-Belső mosást. Telefonos Bejelentkezés! Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.


Kerület , Budafok központ közeli utca, m²-es, kiváló állapotú társasházi lakás. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Kézi autómosó környezetbarát technológiával a bevásárlóközpont mélygarázsában.


Nem kell többé értékes idejét autómosásra áldozni, ha a NaturWash-t választja. Professzionális módon varázsoljuk ragyogóvá autóját, miközben Ön egyéb fontosabb teendőit intézheti. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről?


Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide! Minden program alapból tartalmaz kézi előmosást és gépi szárítást, amelyet Ön sok más mosóban nem talál meg.


A kézi megoldásnak köszönhetően a nehezen vagy el nem érhető helyeken is tisztává lehet varázsolni az autót. Szintén a kézi mosás miatt az autó fényezését, karosszériáját megkímélve, karcmentesen dolgozunk. A mosás során biológiailag teljesen lebomló vegyszereket alkalmazunk, így nem szennyezzük a környezetet. A Mol-benzinkúton, a volt gépi autómosó helyén működünk KÉZI AUTÓMOSÓ -ként.


Külső mosás, belső takarítás, kárpittisztítás, polírozás, klíma és utastér fertőtlenítés, szagtalanítás. Kerámia bevonat autóra, nano wax, ózon kezelés, klíma tisztítás, polírozás, motorkozmetika, kárpit tisztítás. Minősített EHRLE Autómosó programot, így szorosabb együttműködést alakítottunk ki azon partnereinkkel, akik EHRLE standardok szerint. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. BUBBLES Kézi Autómosó Ha fontos Önnek is, hogy autója mindig tiszta legyen, akkor ezúton szeretnénk felajánlani a BUBBLES kézi autómosónk szolgáltatásait.


Kézi autómosó 11 kerület

Szolgáltatásaink Rengeteg különböző kedvezményt és állandó akciót kínálunk Önnek. Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani. Ez viszont rendszeres mosással jár.


Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések