2019. április 18., csütörtök

Kiadó lakás amerikai út

Kiadó lakás amerikai út

Zöld környezetben, egy mindössze három lakásos társasház földszintjén saját kertrésszel és terasszal rendelkező, felújított, másfél szobás otthon várja új tulajdonosát. WC külön helyiségben található, a fűtésről és a meleg vízről kombi. Amerikai úton felújított,2. CSAK NEM DOHÁNYZÓK RÉSZÉRE kiadó. Mexikói úti metró megállóhoz közel, amerikai konyhás, bútorozott lakás kiadó.


Kiadó lakás amerikai út

Leírás DEÁK TÉRNÉL, IGÉNYES LAKÁS KIADÓ ! Deák tér mellett, az Andrássy út elején, KILÁTÁSSAL A BAZILIKÁRA, felújított tégla építésű liftes ház 2. Bajcsy Zsilinszky úton, egy gyönyörű, m2-es sarok lakás ! Budapest TETRIS házban lakás kiadó ! Ha kiadó lakást keres lépjen be a kiadó lakások rovatba. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Albérlet, kiadó lakás , ház Apróhirdetés Lawrence Park Sajnáljuk, de nincs találat a megadott keresési feltételekre.


Próbáld meg kevesebb, vagy más feltétellel. Baross utca 72nm -es Lakás Kiadó ! Zuglóban kiadó egy külön nyíló szobás lakás. A lakás klímával felszerelt,. WC, fürdőszoba külön helységben. Az előszobában beépített gardrob van.


Hűtőszekrény, villanytűzhely, konyhaszekrény, mosórészei. Csendes, nyugodt környék, a lakás világos, napsütötte. Lipták telepen első emeleti amerikai konyhás hálós, erkélyes lakás.


Világos, jó közlekedéssel rendelkezik. Azonnali költözéssel kiadó egy szoba amerikai konyhás lakás. Bútorozatlan, csak konyhabútor és tűzhely van. Minimum évre kiadó , havi kaucióval és az aktuális havi bérleti díjjal költözhető.


Kiadó lakás amerikai út

Kisállat, dohányzás nem megengedett. Kiadó ingatlanok, lakások, családi házak és irodák. Ingyenes hirdetésfeladás. Az udvaron nyári kerti garnitúra és grillező használható. A kerti füves terület nyári napozásra, pihenésre alkalmas.


Kopaszi-gáton a BudaPart lakóparkban. Itt egy helyen megtalálható a zöld környezet, a modern élettér és a Duna közelsége. Szobák DK, DNY fekvésüknek köszönhetően napfényesek, körbe napozottak és tágasak. Gyönyörű stúdió apartment kiadó az 5. Kaposváron a Fő utcában m2-es átlagos állapotú udvari lakás fő részére kiadó.


Oktogonnal kiadó kis garzon nagyon kedvező áron! HÓNAP KAUCIÓVAL bérelhető takaros,olcsó fenntartási költségekkel rendelkező lakás. Szépen berendezett állapotban,világos ,mindennel felszerelve. Bármikor megtekinthető,illetve költözhető.


Ha albérletet keres, vagy bérbe szeretné adni lakását, házát, böngésszen oldalunk ingatlan-kínálatában. Bérelhető telkek, kiadó lakások, és más típusú ingatlanok széles választéka várja azokat, akik bérelni szeretnének bármilyen ingatlant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések