2019. április 11., csütörtök

Régi fradi játékosok

Régi fradi játékosok

Ez a lista a Ferencvárosi TC labdarúgóinak névsorát, állampolgárságát, posztját, a klubnál eltöltött (az első és utolsó pályára lépés között számított) időszakot, a bajnoki mérkőzések számát és az azokon lőtt gólokat tartalmazza. Játékosok A Ferencváros játékosai Bemutatjuk a Ferencváros labdarúgó csapatában valaha pályára lépett játékosokat, életrajzi adataikkal, valamint az FTC-ben és a nemzeti csapatban elért eredményeikkel, díjaikkal. Május 5-én az Old Cricketer ellen (5– az első Fradi győzelem a nemzetközi porondon) viseltek első alkalommal a Fradi- játékosok zománcozott kis jelvényt, mely öt zöld és négy fehér csíkot tartalmazott, a címer alján lévő zöld pajzsban pedig három egymáshoz fordított E betűt helyeztek el. Csapatunk a négycsapatos torna első meccsét szerdán 17.


Slovan ellen a pozsonyi klub régi otthonában, a Pasienky stadionban. A mérkőzés, és a selejtezőtorna jegyinformációit ITT olvashatja el. A találkozóról élőképes közvetítést láthatnak, IDE kattintva.


Nyilasi Tibor pályafutása -Nyilasi T. A meccs egész Oslóban téma volt, a pályán pedig mindenki szerette volna megmutatni, hogy ki a jobb, mindkét csapat nyerni akart, jó meccseket játszottunk. Gólt is szereztem a Valerenga ellen – kezdte Boli, aki áttért a Fradi–Újpestre is. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az Újpest elleni meccs, hiszen már sokat hallottam. A szurkolók kérésére a hír­lapárusoknál is megvásá­rolható, így nagyobb pél­dányszámban előállítható és ezzel természetesen több szurkolóhoz szólhat.


Régi fradi játékosok

Lehet, azért is olyanok a beadásai, amilyenek, mert közben az jár a fejében, hogy rohannia kell vissza jobbhátvédbe. Ez persze nem mindig sikerül, egy gyatra szögletrúgás után pl. A Vasas Futball Club hivatalos oldala. Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a Ferencváros férfi labdarúgói megnyerték a magyar bajnokságot, ezzel a harmincadik aranyat is megszerezve a klubnak. Az érmek átadására és az ünneplésre azonban csak tegnap került sor a Budapest Parkban, ahol telt ház, ezer ember bulizott együtt a csapattal és a stábbal.


Igen, tényleg volt ilyen. De őszintén szólva ez már egy régi sztori, lezártam magamban. Most már tényleg azon vagyok, hogy minden erőmmel a Lokiért harcoljak, itt játszom, debreceni futballista vagyok. Nem kell nekem már régi történetekről beszélnem a Fradi -meccs előtt. Korábbi Fradi , Vasas, Honvéd és Újpest játékosok mérik össze tudásukat.


Régi fradi játékosok

Mit vársz a versenytől? Nagy csatára számítok, hiszen mindegyik csapatban vannak az én korosztályomból való korábbi futballisták, akikkel gyermekkorunk óta nagyon nagy meccseket vívtunk, hol az egyikünk, hol pedig a másikunk sikerével. A régi Fradi Kökével, Párduccal, Farkas Ágival, stb. Mi az oka annak, hogy a bemelegítéseket nem Te, mint csapatkapitány, hanem Csilla vezényli le Szucsánszki: Annyira nem szeretek bemelegítést tartani, de nem én vagyok az egyetlen csapatkapitány, aki nem tart bemelegítést, lásd például a Győrt.


A vezetőedző a háromvédős felállásról, új és régi -új játékosokról, és egy lecserélt gyepszőnyegről is szót ejtett. Az FTC a régi pályán ekkor játszotta utolsó bajnoki mérkőzését. A hétközi mérkőzésen ezer néző előtt imponáló biztonsággal győzött a Fradi a DVTK ellen (3-0).


A régi pályán az utolsó gólt az akkor még igencsak újonc Juhász István szerezte. Bóta rosz-szul adott haza. Régi játékosok elmondása szerint ezt az indulót egy-egy rangadó megnyerése után és a külföldi túrákon énekelték. De a Széchenyi Kávéházban vagy a Gutgessel Vendéglőben, a józsefvárosi és természetesen a ferencvárosi kiskocsmákban is gyakran felcsendült: “Nagy volt az FTC, nagy lesz az FTC“. MOL Fehérvár FC hivatalos weboldala.


Minden információ a csapattal kapcsolatban: hírek, galériák, videók. A Fradi számára negatívum lehet, hogy Davide Lanzafame egy nappal a meccs előtt igazolt vissza Kispestre, ráadásul kisebb botrányt is kavart az ügy. Az viszont pozitívum lehet, hogy ismét telt ház előtt léphetnek pályára a játékosok , a közönség buzdítására minden bizonnyal nem lehet majd panasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések