2019. április 18., csütörtök

Ketten együtt idézetek

Ketten együtt idézetek

A gyász mindannyiunkban közös, de mindenkiből mást hoz ki. Nemcsak a halált gyászoljuk, az életet is, a veszteséget, a változást. Veled együtt , ketten élünk meg meleget, fagyot, kellünk egymásnak, a Hold is a Nap nélkül némán ragyog.


Ahhoz, hogy élni tudjon egy érzés, egy gondolat, ketten kellünk. Kis hajó az élet tengerén, ketten vagyunk, csak te meg én, viharban, forró napsütésben. Halálig együtt az élet tengerében szeretni kell, nagyon szeretni, s minden vihart könnyebb elviselni. S ha majd egyszer véget ér az élet, utolsó mondatoszeretlek téged!


Az ember csak él, vágyakozik, ismerkedik, szeretkezik, aztán megnősül, megél egy nő társaságában szerelmet, születést és halált, aztán megfordul lábikrák után az utcán, néha tönkremegy egy hajviselet vagy egy száj forró lehelete miatt, pillanatokra úgy érzi, polgári ágyakban vagy mellékutcák szennyes. Idézetek - együtt Idő Kedvenc Hossz Biológus számára az élet természetes része a vége is, ebben sem különbözünk a velünk együtt élő sok tízmillió fajtól, de az ember kreatív lélek és képes a természetes halált felnagyítani, valami elképesztően egyedi végzetté torzítani. SZJG idézetek - Oké- szólalt meg Cortez amikor biztonságosan megfogta az ablakkeretet és kihúzta magát. Kösz- kezdte és a tekintetével körbepásztázta az udvart majd megállapodott rajtam.


A SZERVEZŐ-HÁZASPÁR nevéhez számos nagysikerű rendezvény kapcsolódik már. Míg Gábor a maga extrovertált személyiségével és magával ragadó előadásmódjával szívesen áll ki sokszáz ember elé, addig Dóri inkább a háttérfeladatok precíz elvégzésével és az aprólékos szervezési feladatokkal jjárul hozzá közös sikerükhöz. Mindenkinek szép, jó reggelt. Amíg ők ketten esküt tesznek, Hogy egymáshoz örökké hűek lesznek, Csak addig várjatok!


Johann Wolfgang von Goethe 7. Az életet véges végig együtt kell leélni, Úgy válik el mit ér a nő és a férfi. Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni, a szerelem dal, melyet együtt kell megírni. Le fogjuk győzni, hiszen ketten vagyunk már. Szeretlek én és kettőnk dolgán. Te értelmet és fényt adsz minden napnak.


Nem változtat többé semmi már. Ahogy most mi ketten csináljuk. Rettentően féltem, hogy többé nem lesz alkalmam így együtt lenni vele - soha többé nem beszélgetünk ilyen őszintén, mint most, amikor leomlott a kettőnk közt emelkedő fal. A tiéd vagyok, örökké a tiéd. Pearson “Amíg a szívem utolsót nem dobban, szeretni foglak az életemnél is jobban.


Soha nem növünk fel igazán, csak megtanulunk viselkedni! Amíg tiszta lapokkal játszunk, nem okozunk egymásnak meglepetést. Találkozás idézetek szerelmes idézetek. Hogyha együtt feküsznek is ketten , megmelegszenek, az egyedülvaló pedig mimódon melegedhetik meg?


Ketten együtt idézetek

Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak, és a hármas kötél nem hamar szakad el. Ebben a könyvben volt valami plusz ami a többi könyvében nem, az pedig az izgalmas krimi szál. Amit szívedbe rejtesz, Szemednek tárd ki azt. A következő pillanatban már repkedtek az alufólia labdák, a tévé továbbra is üvöltött, Kingával együtt , Andris és Robi kergetőzött, én Jacques száját szuggeráltam, hátha le tudom olvasni, hogy mit mesél, merthogy folyamatosan mondott valamit, Ricsi a gördeszkájával próbált ugratni (a tanári asztalra!!!), Gábor. Ketten , egy szerelemmel.


A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek , amelyeket a kísérőkártyára írunk. Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések