2019. április 22., hétfő

Kiadó albérletek 10 ker tulajdonostól

Kiadó albérletet keresel X. Havonta több millióan választják az ingatlan. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. Találd meg Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálján.


Gyönyörűen felújított, napfényes lakás kiadó. Igényesen bútorozott, teljesen gépesített, jól felszerelt ingatlan. Közlekedésileg kiváló helyen fekszik. Párok, családok is részére is kiadó.


Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonlóak érdeklik keressen bizalommal. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! A lakás teljes körűen fel lett újítva , műanyag nyílászárós ,. KAUCIÓ MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN!


Kiadó albérletek 10 ker tulajdonostól

Csodásan gondozott kert tartozik hozzá. Világos,egyszobás lakás modern berendezéssel,mindennel felszerelt állapotban. Fizetőképes,megbízható bérlők jelentkezését várjuk. A rezsiköltség alacsony. A kereső vagy településlistáink segítségével pillanatok alatt megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő albérletet, Budapesten és vidéken egyaránt.


A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel.


Népligetnél apartman kiadó berendezve gépesitve konyhasarokkal is akár illetve tusoló is van természetesen. Folyondár út egyik csendes mellékutcájában a MIKOVINY UTCÁBAN lévő napfényes, panorámás, nm-es, szobás (mindhárom külön bejáratú) bútorozott, nagy erkélyes (nm, mely a kertre néz), légkondicionálóval. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Albérlet, bérlés apróhirdetés ingyen.


Találja meg gyorsan álmai ingatlanát! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot.


A lakás malapterületű, melyhez további mfedetterkély tartozik, így számolható a m2. Gépesített konyhabútor,. Kérem, közvetítők ne hívjanak! Tulajdonostól vagy Ingatlanirodától keres? Eladó kiadó ingatlanok.


Online gyors ingatlan kereső. A Globaling Ingatlanok oldalán eszerint is megszűrheti a hirdetéseket. Szoba (albérlet) - Budapest II. Közösségi ingatlanportál.


A szabályok nem ismerete kizárással jár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések