2019. április 16., kedd

Olcsó albérlet budapesten kaució nélkül tulajdonostól

Olcsó albérlet budapesten kaució nélkül tulajdonostól

TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Csontváry utcánál egy külön bejáratú, zárható szoba, lány részére. Bútorozva, gépesítve van a lakás, csak a saját használati tárgyait kell. Viszont dohányzás kizáró ok.


Kiadó albérletet, szobát keresel? Havonta több millióan választják az ingatlan. Albérlet Budapest keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Olcsó albérlet keresel? Ingyenes hirdetésfeladás! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Térképes albérletkereső.


Csodásan gondozott kert tartozik hozzá. KAUCIÓ MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN! Világos,egyszobás lakás modern berendezéssel,mindennel felszerelt állapotban. Fizetőképes,megbízható bérlők jelentkezését várjuk. A rezsiköltség alacsony.


Gellért tér közelében, kiváló közlekedésnél, csendes utcában tulajdonostól eladó egy első emeleti nm-es, részben felújított téglalakás. Szoba ( albérlet ) - Budapest II. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! A közlekedés minden irányból tökéletes a villamostól pár percre.


A kaució megbeszélése esetén azonnal költözhető az ingatlan. A jelenlegi helyzetben a tulajdonos számára kockázatos kiadni a lakását, a bérlőnek pedig nem nyújt hosszabb távon megfizethető és biztos lakhatást egy albérlet. Miért a legjobb megoldás Önnek egy autóbérlés kaució nélkül ? Egy olcsó bérautó használata néhány napra vagy tartós szerződéssel anyagilag is sokkal kedvezőbb lehetőség, mint saját autót vásárolni vagy. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok.


Ingatlanirodák, tanácsadás. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Ház lakás telek ingatlank? Gyors ingatlankereső és ingyenes ingatlan hirdetés feladás.


Tekintse meg a Professional Premium Property számlás kiadó szoba és lakás kínálatát Budapest belvárosában! Prémium szinten felújított, berendezett, gépesített lakások, lakószobák, lakrészek Önnek, lakhatási támogatás igénybevételével is. Budapesten béreljen kiadó szobát, teljes lakást vagy albérlet. Kaució nélkül kiadó albérlet - Budapest IX. Mester utcánál, berendezett, gépesített lakásban, külön bejáratú szoba kiadó - albérlet , fő részére, kaució nélkül.


Biztos szakmai háttér, jó minöságű olcsó bérgépjáművek, rugalmas átvételei pontok belértve a reptéri traszfert is. Az autót kitakarított, tiszta állapotban adjuk át, ezért az autóbérlés kezdetekor 2. Ft takarítási kaució összeget kérünk! Ház lakás telek ingatlanközvetitö nélkül közvetlenül tulajdonostol. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában!


Olcsó albérlet budapesten kaució nélkül tulajdonostól

Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések