2019. április 15., hétfő

Katasztrófavédelem hírek

Katasztrófavédelem hírek

A katasztrófavédelem a helyszínen vizsgálódik. A vétkes jármű oldalára borult az ütközés után. Parkoló autónak ütközött egy másik gépkocsi Szegeden, a Kecskeméti utcában. Az ütközést követően a balesetet okozó jármű az oldalára borult, vezetője a szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig ki tudott szállni.


Katasztrófavédelem - további hírek. Kigyulladt egy asztalos műhely Monoron. A tűzoltók kiérkezése előtt az épületben egy gázpalack felrobbant. A megyei ellátási csoport munkavállalói tavaszi és őszi időszakos bontásban, több csoportban frissítették szakmai tudásukat. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören.


Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 39-es kilométerénél, ötven négyzetméteres családi házra harminc méter magas fa dőlt Üllőn, kigyulladt és teljes egészében égett egy kisbusz Szokolyán, két személygépkocsi ütközött össze a 2-es főúton. Ne használjuk szemetesnek a kandallót!


Katasztrófavédelem hírek

A tűzre dobott háztartási hulladékok azon túl, hogy nagymértékben szennyezik a környezetünket és károsítják egészségünket, könnyen életveszélyes állapotokat idézhetnek elő otthonunkban. Hogyan kerülhetsz be a katasztrófavédelem csapatába? Két korcsoport alkotásait és írásműveit várják január végéig. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkéntes tűzoltó egyesület és kettő mentőszervezet részesült sikeres elbírálásban. Ezt szolgálja az immár hagyományosnak tekinthető programsorozat.


Minden év utolsó heteiben hívja találkozóra a katasztrófavédelem a saját és elődszervezeteitől nyugállományba vonult volt tűzoltókat, a valamikor hivatásos állományban szolgálatot teljesítő és volt civil munkatársait. Győr-Moson-Sopron megyei Kisalföld napilap híreivel. Pénteken nem lesz vonalas telefon-elérés a VIII. Az új trend szinte minden hivatást elért már és világszerte hódít. Az utóbbi hetekben a katasztrófavédelem számos egysége bemutatta, milyen felszerelései vannak.


A hosszúperesztegi önkéntes tűzoltók és a drónos csapat után emelkedett a tét és egy egész fővárosi laktanya kipakolt. Csodaszernek hitte a magyar sportvezetés a szöuli olimpián a sztanozololt, amivel Ben Johnson is lebukott. Nem volt elég a kamuvizelet, és rosszul mérték be a kiürülési időt, ezért a hazai súlyemelők lebuktak.


Családi ház konyhájában keletkezett tűz Sarkadon, a Táncsics utcában ma hajnalban. A füstérzékelő életet menthet! Zala megyében számos tűzeset keletkezik lakásokban, valamilyen nyílt lánggal összefüggő tevékenység (fűtés, melegítés, sütés, főzés, dohányzás, gyertyagyújtás) végzése közben.


Katasztrófavédelem hírek

Az előző évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem idén is megrendezi a „Társasházak napja” elnevezésű rendezvénysorozatot, melynek nyitó napján dr. A Belügyminisztérium két rendvédelmi szerve idén is közösön ünnepli a Rendőr- és Tűzoltó Napot. Ennek beharangozására a „Tűzoltó- és a Rendőr Zenekar” a Széll Kálmán téren játszott együtt. Rólunk, nekünk, velünk, értünk.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PATAKVÖLGYI JÁNOS (nyugállományú őrnagy) életének 89. Pályaorientációs napot tartottak október 10-én, csütörtökön a Balatonfüredi Szent Benedek Középiskola és Kollégiumban. A végzős rendész tanulók roncsvágás során mutatták be a képzésen tanultakat. A rendezvényen tűzoltókkal és a katasztrófavédelem munkatársaival is találkozhattak az érdeklődők. Váratlanul ért halálo búcsú nélkül mentél el.


Aludd szépen örök álmo soha nem felejtünk el. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk, apósunk és rokonunk, BOGNÁR LÁSZLÓ Szent István király utcai lakos életének 68. SZEKERES GYÖRGY éves korában elhunyt. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és fájdalmunkban.


Filmklub programjában Előadó: Sági János tű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések