2017. január 19., csütörtök

Szőke haj barna szem

Barna szem , szőke haj ? Szeretném befestetni a hajam szőkére, de pár embertől azt hallottam, hogy az barna szemhez nem néz ki jól. Nekem barna szemem van, de a bőröm világos. A hajam se túl sötét most, inkább világos barna. Szőke , barna szemek nagyon feltűnő kép azonban sok árnyalatok, amely segít változatossá a színét a haj. Szóval, ma a stylist javasoljuk, hogy fordítson figyelmet, hogy a haja színe, mint a hamu szőke , ami jól megy, sötét barna szem , világos bőr.


Mondjuk,hogy a barna és a szőke lány is nagyon szép. Melyiket néznéd meg először? Persze lányok is írhatnak :) Írjatok nemet és kort is! Ez a technika a haj színezése lehetővé teszi, hogy terjedelmes haj.


A sötét-szürke szeme stylist javasoljuk, hogy mix árnyalatok, mint például a barna , szőke , világos hamu. Szürke- barna szem , szőke haj. A szőke haj tökéletesen illeszkedik a mogyorószem színéhez. Ez a színtípus nagyon élénk és emlékezetes. Ma azonban a stylistok nem javasolják a klasszikus hajszínt, és az eredeti megoldások mellett választanak.


A szőke meleg árnyalatai a kék szem mellett nagyon egyszerűvé tesznek. Nem illik a kék szeműeknek a vörös haj sem – túlságosan túljátszottnak néz ki. A hamu színnel ellentétben: a platina, jeges szőke szemeidet feneketlenné teszi és nagyon előnyösen fog kinézni.


Végül is, ha belegondolsz, a barna nagyon szexi. A föl az éltető erő színe. Ha kék a szemed válassz hozzá nude árnyalatokat, ezekhez nyugodtan választhatsz élénk színű rúzst, és csillámos körömlakkot!


This feature is not available right now. Please try again later. Amennyiben pink, fukszia, fekete, királykék vagy fenyőzöld a kedvenc felső a platinaszőke, a hamuszőke és – barna , a burgundi és a fekete fürtök állnak majd a legjobban.


Végül, ha lila, szénszürke, télizöld vagy natúr a legkedvesebb póló voksolj a homok- vagy bézs szőkére, csokoládébarnára vagy mahagónira! Szerintem totál gáz a szőke haj és a barna szem. Mintha tavasz típus szeretne lenni (a szőke haj kék szemre gondolok). De lehet csak olyanokat láttam eddig akinek nagyon rossz volt.


De napjainkban egyre ritkább a szőke (nem festett) haj és kék szem. Pedig ettől különlegesek és szépek. Apa: barna haj , horgas orr, zöld szem Gyerek: barna göndör haj , horgas orr Ha a barna hajú, kék szemű gyerek elveszi feleségül a barna göndörhajú, horgas orrú gyereket, akkor szőke hajú, kék szemű, vagy vörös göndörhajú, kék szemű gyerekük születhet. A divat és hajszín szakértők, valamint mindenki, aki ismeri a trendjelentéseket és divatirányzatokat elmondhatja, hogy a divatos szőke hajszín igen speciális árnyalatú.


Jelen pillanatban a szőke különösen világos és matt árnyalata viszi a pálmát. A szabadidejében, természetesen megteheti, de a smink kék szem , szőke haj iskola (lépésről-lépésre, képek amely lásd alább) meg kell felelnie bizonyos szabályoknak. Lépésről-lépésre, fotó smink iskola. Ennyi, többet lesz szó: Ha megy tanulni, ne használjunk túl sok kozmetikumok, fényes árnyék, s elpirult. Nemrég törte a hype körülötte csokoládé- barna haj.


Természetesen az a legjobb, kevert, barna szemek. Fontos figyelembe venni, hogy az árnyékban a szemét. Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love.


Az eumelanin barna -fekete színű, és elsősorban azt határozza meg, hogy milyen sötét lesz a haj. A barna vagy a fekete hajban nagyobb szemcséket képez. A feomelanin vörös-arany színű, és a szőke vagy a vörös haj tartalmazza belőle a legtöbbet. Finomabb eloszlású, és szemcsemérete is kisebb. Mivel semleges szín, a sminket elsősorban a szemek, illetve az arc karaktere határozza meg.


Szőke haj barna szem

A barna haj egyáltalán nem unalmas, árnyalatai is igen változatosak. Ha mégis a hajadhoz választanál, akkor azt javasoljuk, hogy a szemedet emeld ki elsősorban. Szinte minden barnának jól áll a füstös szem. Ha Kirívó, kontrasztos külsőt szeretnél, a fekete szem - szőke haj , a kék szem -fekete haj , vagy a tűzpiros haj – zöld szem kombinációk a legvibrálóbbak.


Ha alapvetően szőke vagy, nem lenne jó feketére festetned a haja és fordítva. A szem színe nem üt el olyan élesen az arcbőr és a haj színétől, mint a Tél típusnál. Jól áll a világos és közepes sötétségű hamvas barna hajfestés vagy világosabb barna melír.


Szőke haj barna szem

A fiatal extravagáns nyár típus próbálkozhat sötétebb barna hajfestéssel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések