2017. január 27., péntek

Románia irányítószám

Románia irányítószám

Irányítószámok Románia. Román irányítószám keresés, megye, helység, utca, szám. Bukarest, Kolozsvar, Ara Nagyvarad. Az Ön által használt böngésző nem támogatott. A város a Vlăsiei-síkságon (Câmpia Vlăsiei) fekszik, amely a Román alföld része.


Tudta hogy az irányítószám egy postai kézbesítési körzetet határoz meg? Iasi is the most important political, economic and cultural centre of the province of Moldavia as well as one of the oldest cities in Romania. Located in the northeastern part of the country, Iasi was for many centuries the crossing point of the most important commercial routes linking Polan Hungary, Russia and Constantinople. Ez a Timişoara lap lista Kattintson cimre a részletes információk böngészéshez.


Kattintson a kiválasztott irányítószámra, hogy több információt kapjon róla. Egyéb Románia irányítószámokért kattintson ide. A könyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.


Románia irányítószám

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez. On 1st new postcodes with six digits were introduced. Their significance is as follows: the first digit classifies the ten postal regions ranging from to the second digit classifies the counties from to 5. The first digit represents the postal region, and the second the county in the postal region.


Together, the first two digits identify a county. Postal codes in Romania. A postal code is allocated to each village.


Pozíció Románia térképén é. Szováta északnyugati tartozéktelepülése a központtól km-re északra a Szakadát-pataka mentén. Segítünk a legjobb döntést meghozni, ha sport órát szeretnél. Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozására. Az oldal böngészésével Ön elfogadja a Cookie-k használatát! Honlapunk oldalain található információk és számítások a piacon elérhető adatokon alapszanak.


Sajnos mi sem vagyunk tévedhetetlenek, és az adatközlők sem. Az esetleges pontatlanságokért valamint az adatok felhasználásból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni. METRO SYSTEMS Romania believes that employees are the ideal ambassadors of innovation. In this light, creativity and originality have become special assets of candidates who want to join.


Készüljön fel mindenre település legpontosabb napos előrejelzésével: legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet és csapadékvalószínűség a The Weather Channel és a Weather. Megváltoznak az irányítószám -formátumok Ecuador, Románia és Szlovákia esetében. Fontos változások a lítium-akkumulátorok offline feladásában. Az Európai országok esetében elegendő, ha az irányítószám elé beírod a rendeltetési ország betűjelzését, ez azonos a gépkocsiknál is használt betűjelzésekkel.


MAG: információk és eMAG árai. Megbízható Bolt Program Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: nap alatt legalább vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 2-t. Coduri postale : Lista coduri postale din romania.


Use our interactive map, address lookup, or code list to find the correct zip code for your postal mails destination.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések