2017. január 20., péntek

Balla ingatlan józsef attila lakótelep

Fordulat az ingatlanpiacon: amit egy-két éve még elkapkodtak a vevők, ma már nem kell. Míg az elmúlt években egyértelműen a panellakások voltak a budapesti ingatlanpiac kedvencei, mára a helyzet jelentősen megváltozott. Segítünk lakás, családi ház, telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! Megtörtént a balatoni ingatlanpiacon az, amire tavasszal még senki nem számított.


Balla ingatlan józsef attila lakótelep

A tavasszal kialakult árszintek sokkolóan hatottak az érdeklődőkre, így a Balatonnál is belassult az ingatlanpiac. József Attila lakótelepen AZONNAL költözhető 2sz. Zölddöezetben közel a központhoz eladó emeletes épület magasföldszintjén egy szobás külön bejáratú ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Idő kell a változáshoz, de már bekövetkezett a fordulat az ingatlanpiacon.


Hamarosan beindulhat az áresés a hazai ingatlanpiacon, de ez lassan alakul ki, mert egymásra várnak az eladók. Cégünk hazai tulajdonú vállalkozás, összesen budapesti és több mint vidéki ingatlanirodával áll ügyfelei rendelkezésére. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Kezdje itt az ingatlan keresést! NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG A JÓZSEF ATTILA LAKÓTLEPEN ! A fűtésről egyedi mérésű távhő gondoskodik.


Balla ingatlan józsef attila lakótelep

A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap van. Ingatlan , eladó lakás, m 33. Budapest összes kerületén kívül Pest megye teljes területén, továbbá az ország több nagy városában állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Tágas előszoba, gardrób, külön fürdő és mellékhelyiség, két vízóra, távfűtés egyedi mérőórás leolvasás. A belváros és az egyetemek is perc alatt elérhetők. Az ingatlan nyílászárói műanyagra lettek cserélve, a villanyvezetékek is újak, ezenkívül az előszobába, valamint a fürdőszobába szintén új burkolatok kerültek. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. ELSŐ EMELETI, CSENDES PARKRA néző lakás.


Balla ingatlan józsef attila lakótelep

MÉRHETŐ FŰTÉSES, VÍZÓRÁS, alacsony fenntartási költség! A telep remekül ellátott, kiváló a közlekedés. A LAKÁS KIZÁRÓLAG TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ! Mindkét szoba külön bejárattal rendelkezik. Reggeltől estig világos.


Ecseri úti vagy a Pöttyös utcai metrómegálló perces kényelmes sétával. A lakás lakható, de felújítandó. Ez azt jelenti, hogy Budapest, IX.


A tervek alapján plusz egy emeletet építenek az ingatlanra, a teljes felújítást finanszírozó befektető pedig a kialakítandó lakások. Eladó Lakás, Budapest, 9. Az nm-es, nyugati fekvésű lakás mindegyik ablaka a nyugodt, csendes parkra néz. A tágas, jól bútorozható előtérből elérhető a két napfényes hálószoba, a - részben gépesített - konyha, valamint a fürdőszoba. Azonosító: E-BLE-IX-0Budapest IX.


Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: lakás józsef attila lakótelep ix kerület, 250000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest ix. Ismerd meg a legújabb IX.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések