2017. január 18., szerda

Nhkv tulajdonosváltozás

Nhkv tulajdonosváltozás

Az alábbi menüpontban az NHKV Zrt. A pénztár minden nap félórával előbb zár be! A közszolgáltatást továbbra is a GYHG Nonprofit Kft.


Nhkv tulajdonosváltozás

Fogyasztóink írásos bejelentéseit a GYHG Nonprofit Kft. Késedelmes teljesítés esetén az NHKV Zrt. Tisztelt Felhasználóink! Bejelentést kaptunk, hogy a nevünkben keresik fel ügyfeleinket ismeretlen személyek „adatgyűjtés” miatt! Felhívjuk a figyelmet, hogy Társaságunk egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítünk és a vonatkozó jogszabályoknak.


Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. A funkciók használatához regisztráció szükséges. Az online ügyfélszolgálat használatához szükséges technikai követelmények és feltételek itt olvashatóak. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az ügyfélszolgálatunk telefonos leterheltsége a napokban jelentősen megnőtt, tekintettel arra, hogy az ingatlantulajdonosok most kapták kézhez az NHKV Zrt.


Nhkv tulajdonosváltozás

AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. Pázmány Péter utcában történt csősérülés javítási munkálatai a Budapest XV. Kazán, Kazánkovács és Mozdony utca társasházainak felső szintjein víznyomáscsökkenést okozhatnak. Válasszon komplex és kényelmet nyújtó energetikai szolgáltatásaink közül, ahol egyre nagyobb szerepet kapnak a megújuló energiaforrások is. A mérőállás bejelentés menüpont alatt lehetőséget adunk ügyfeleinknek mellékvízmérő állás rögzítésére, amelyet - diktálási időszakon belül - megtehet bárhol és bármikor, így az Ön számláját (a Szolgáltató munkatársa által végzett éves leolvasás időszakán kívül) részérték helyett a bejelentett mérőállás alapján állítjuk ki.


Városgondnok nem állíthat ki számlát a lakosság felé, kizárólag az NHKV Zrt. Tájékoztatás Ügyfeleink részére! A lakossági számlák között azonban akadnak olyanok, amelyek pl.


Részvénytársaság (továbbá NHKV ) az MNB Bank Zrt. Amennyiben az ingatlanhasználó a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybevételére vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget, az Önkormányzat jegyzóje erre határozattal kötelezi. Regionális Vízművek ZRt.


Kazincbarcika, Tardonai út 1. Az ÉBH Észak-Balatoni Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. Az Önkormányzat jelen rendeleti szabályozással is elősegíti az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Tervben foglaltak végrehajtását. Az egyedi, névre szóló hulladékszállítási ill. Készítette: Béres Miklósné környezetvédelmi és igazgatási ügyintéző.


Az ingatlanhasználó a teljesített közszolgáltatás alapján számított közszolgáltatási díjat az NHKV Zrt. Előterjeszti: Czifráné dr. Amennyiben díjfizetéssel kapcsolatos ügyben (nullás igazolás, részletfizetési kérelem, e-számla, készpénzfizetési igény, stb) szeretnének eljárni, azt az NHKV Zrt. Társaságunk számára fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért kiemelt célunk a felelősségteljes és a folyamatosan javuló szolgáltatás nyújtása.


Társulás területével megegyező. A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás körében a települési hulladék elszállítása heti egy alkalommal történik. Koordináló Szerv) látja el.


Ha az ingatlanhasználó a tulajdonosváltozás vagy egyéb ok folytán a közszolgáltatás igénybevételére kötelezetté válik, köteles ezt a tényt a keletkezését követő napon belül írásban bejelenteni a közszolgáltatónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések