2017. január 25., szerda

Bak szeptemberi horoszkóp 2019

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. A Bak csillagjegy szülöttei, akinek uralkodó bolygója a Szaturnusz, általában kimondottan realisztikusak, és materialista világszemlélettel rendelkeznek. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. A Bika a te királyo illetve királynőd.


Vele sok mindent el tudsz érni. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. BIKA SZEPTEMBERI KAGYLÓSZKÓP TAROT - Duration:. A Bak számára ez a periódus fizetésemelést, vagy akár munkahelyi bónuszt is hozhat.


Annak ellenére, hogy a csillagok állása kifejezetten kedvező lesz az év utolsó negyedében a bak jegy szülöttei számára a kapcsolatok tekintetében, megeshet, hogy Novemberben családi problémákkal kell szembenézniük. Patkány évének kezdete. Egy remek időszak következik a karrieredben, ám egy teljesen másik területen, mint amelyben idáig dolgoztál.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre. A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek! Hamarosan beköszönt az ősz, amikor kezdünk lassítani a nyári tempón, kicsit melegebben öltözünk, és nagyobb teret engedünk a romantikának, mint a pezsgés időszakában.


Az előtted álló hetekben kizárólag pozitív irányba visznek a gondolataid. Bak (december - január 20) A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában. Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik. A hét második felétől rendszerez, listákat ír, időben szeretne felkészülni a közelgő ünnepekre. Különösen az új ismeretségekre érvényes ez, amelyektől a nagy szerelmet várja.


Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Rengeteg jövés-menés van most ön körül, egészen pontosan augusztus 18-áig, nagyon sok társadalmi eseményen vehet részt. Lényegében egy bulizásra, nyaralásra alkalmas időszak ez.


A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Bak : Még az is lehet, hogy olyan téma kerül a mai napon terítékre, amellyel már korábban foglalkoztál, és talán azt hitte anno pont került a dolog végére. Szedd össze maga koncentrálj a megoldandó feladatra, amit most végre lezárhatsz.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre.


Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva. Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések