2017. január 9., hétfő

Svédasztalos étterem

Svédasztalos étterem

Svédasztalos , Korlátlan, Szabadszedéses, Finom ételek, Gyors. Bőséges, Ebé Kávé, Váltózatos, ebédeltetés, Csorvás, a főút mellet leggyorsabb ebé Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Elnyertük a legjobb svédasztalos étterem díjat! Privát és üzleti rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Gyermekeknek a svédasztalos ebéd éves kor alatt ingyenes, 5-év közötti gyermekek részére 1. Rózsalugas Étterem honlapján!


Gazdag svédasztalos kínálatunkból önkiszolgáló módon, korlátlanul választhatnak. Levesekkel, hideg-meleg előételekkel, salátákkal, készételekkel, nyers pácolt húsételekkel valamint desszertekkel várjuk önöket! Ez az étterem azok számára nyílt meg, akik BÁRMIKOR képesek enni, és BÁRMENNYIT! Mindenki ismer egy ilyen embert.


Mi nem piszkálunk, hanem hagyunk kiteljesedni, illetve beteljesedni! Egy a mottónk: THIS IS A BAD PLACE FOR A DIET! EZ ROSSZ HELY A DIÉTÁRA!


Royal Étterem Két Royal Étterem is üzemel Budapesten, bár nem a belvárosban találhatóak, kedvező ajánlatokkal várják a vendégeket, hús- és grillételekkel, széles köretválasztékkal. Látogasson el hozzánk, hogy Önnek és vendégeinek szebbé, kellemesebbé varázsolhassuk napját! A Veranda Grill and Wine több mint egy étterem. Az étterem területén ingyenes WIFI áll vendégeink rendelkezésére.


Találkozóhely, rendezvény- és konferenciahelyszín – szinte minden helyzetre és igényre kínálunk megoldást. Kitchen a vegán svédasztalos étterem. MAGYAROS ÉS NEMZETKÖZI ÉTELEK.


A vendéglátásban nemcsak az fontos, hogy jókat egyenek nálam – ez alapfeltétel –, hanem az is, hogy otthon érezzék magukat, sok mosolyt, törődést, odafigyelést és megbecsülést kapjanak. Hétköznapokon (hétfőtől-péntekig) korlátlan svédasztalos ebéddel várjuk Önöket. VASÁRNAP egy gazdagabb, bővített svédasztallal szolgálunk, amely kizárólag előzetes bejelentkezés (online vagy telefonos) alapján vehető igénybe. A svédasztalos hétköznapi ebéd ára. Dolce Vita, Gösser) Befogadóképességünk az étteremben 5 míg a belső, zárt teraszunkon fő, azaz mindösszesen 1fő ellátására vagyunk berendezkedve.


Az Ape Regina az első olyan hazai étterem , amely az ellenállhatatlan olasz és mediterrán ízvilágot és a népszerű „All You Can Eat“ koncepciót ötvözi. Wekerle Étterem - Budapest, Pannónia Út 15. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem.


Svédasztalos étterem

A néhai Duna Inter Continentálban kezdte a szakmát, Gullner Gyula és Földes József kezei alatt. Budapest neves éttermeiben dolgozott, mint konyhafőnök, Képíró Étterem , Kogart Ház, Bock Bisztró Pest. Stázsolt a három michelin csillagos L’Arpege-ban Alain Passard mellett.


Ennek megfelelően nagyon sok formája lehet a hagyományostól, egészen a különleges, többfogásos svédasztalos ünnepi vacsoráig. További szolgáltatásaink: székszoknya, kör asztal, gyümölcsasztal, sörcsapoló, csoki szökőkút, jégszobrok. Ha az Ön esküvőjéről van szó, nem ismerünk lehetetlent! A Kiscsillag Étterem Budapest népszerű kertvárosában Csillaghegyen, házias ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és napi menükkel várja vendégeit egy igazi családi kisvendéglőben! Belépés Asztalfoglalás.


Svédasztalos étterem

CSaládias hangulatú étterem ZUGLÓBAN Kerthelyiséggel és A NEMZETKÖZI KONYHA REMEKEIVEL! Gyere és válassz konyhánk fantasztikus ételeiből, próbáld ki díjnyertes olasz kézműves kávénkat, és ha egy hűs frissítőre támad kedved a napvitorlák alatt, nálunk ezt is megtalálod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések