2017. január 12., csütörtök

Miskolc rendészeti szakközépiskola fizikai felvételi

A szemle után szakaszonként indultak a menetgyakorlatra, amit tanintézetünkben hagyományosan végrehajtanak az elsősök. Több helyen utánanéztem már, és találtam is sok mindent, de leginkább az érdekelne, mennyire nehéz, mennyire teljesíthető? Rendészeti szakközép követelmények?


Nézze meg Dél-Magyarország egyetlen rendőrképzéssel foglalkozó intézményét közelebbről! Valaki tudna mondani valami értékes információt a rendészeti szakközép követelményeiről? Felvételi Tisztelt Érdeklődő!


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Az állandó és tanulói állomány előtt ünnepi beszédet a titkárságvezető mondott, majd a tanulói állomány színes műsorral emlékezett meg nemzeti ünnepünkről. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Miből áll a felvételi eljárás?


A tanuló felvételi eredményeiről (műveltségi teszt és a fizikális felmérés eredményei). A felvételi eljárás keretében végzett pszichológiai vizsgálat eredményeiről. Miskolc , Szentpéteri kapu 78.


A képzés során a tanuló egy vagy több szakterületen nyújtott teljesítményéről. Képzésünk szakmai érettségivel záruló, négy évfolyamos, nappali rendszerű képzés a közszolgálati szakmacsoport. Szak belügyi- rendészeti. Tájékoztató a rendészeti ágazati szakgimnáziumi képzésről Bemeneti követelmények.


A szakmai érettségi illetve a sikeres fizikai , pszichológiai és egészségügyi felvételi után lehet a Belügyminisztérium által fenntartott rendészeti szakközépiskolába jelentkezni, ahol egy és fél év alatt rendőr szakképesítés szerezhető. Akkor jöhet a felvételi ! Ezred közelsége miatt kézenfekvő volt. A rendészeti -honvédelmi alapozó szakmacsoportos oktatás keretében szeptemberben már az ötödik évfolyam kezdi meg a speciális jellegű szakiskolai képzést, az évfolyamonkénti egy osztály diákjainak fele katonai, a másik fele pedig rendvédelmi alapismereteket tanul. Pályaválasztási nyílt napot tartott Magyarország egyetlen katonai középiskolája.


Az ország minden részéből érkező, több száz érdeklődő vett részt a Honvédelmi Minisztérium fenntartásában működő debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium november 27-ei, pályaválasztási nyílt napján. Egy pályázó csak egy rendészeti szakgimnáziumba nyújthat be jelentkezési lapot. Az iskolai rendszerű szakképzésben az évfolyam teljesítését igazoló bizonyítványban foglaltak szerint teljesített tantárgyak a kerettantervben meghatározottak szerint egyenértékűek az adott. A célunk, hogy a képzés sajátosságainak megfelelően az átlagosnál magasabb színvonalú erőnléti, fizikai állapotba hozzuk diákjainkat.


Miskolc rendészeti szakközépiskola fizikai felvételi

Iskolánk, a Gépipari számára örömteli, hogy úgy tűnik: újabb komoly cég lesz a partnerünk, akik számára fontos az. A rendészeti szakközépiskolák államilag elismert rendőr szakképestést adó, érettségire épülő, nappali tagozatos szakképzésre várják a jelentkezőket. A képzés felvételi követelményeivel, valamint a felvételi eljárás rendjével kapcsolatos tájékoztatást már korábban ismertették. További testnevelési képességek, készségek meglétét is figyelembe vesszük.


KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI VIZSGA ‼️. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) által meghirdetett szakok közül többre is csak 4pont feletti eredménnyel lehetett bejutni. Az idén is nehéz dolguk lesz.


BM Központi Kórház és Intézményei Munkaköri Alkalmasságot Vizsgáló Osztály. A szakemberek a felvételi jelentkezésről is részletes tájékoztatót tartanak, illetve az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszol. Határtalanul: digitális emlékezet Sok-sok helyszín és számos program gazdagította a két iskola közös pályázatát. A felsőoktatásról szóló törvény alapján, a Rendőrtiszti Főiskolán felvételi vizsga nincs, a hallgatók az érettségi vizsga eredményei alapján nyernek felvételt, azonban továbbra is meg kell felelniük a fizikai , pszichikai és egészségügyi alkalmassági vizsgálatokon. A belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat jelenleg az ország közel hatvan középiskolájában tanítják.


A rendészeti képzés célja: a rendészeti pálya iránt érdeklődő tanulóknak olyan speciális ismeretek nyújtása, amelyekkel pályaválasztásuk megalapozottabbá, felkészülésük célirányossá válik. Tartsa szem elótt ajelentkezési határidót! Nyílt napunkon bemutatásra kerülnek a rendészeti szakközépiskola oktatási helyszínei, de e mellett a felvételi végrehajtásának menetét is megismerhetik a látogatók, és felvilágosítást kaphatnak a rendőri hivatásról, valamint az érdeklődök fizikai erőnlétének mérésére is lesz lehetőség 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések