2017. január 31., kedd

Szeretői viszony befejezése

Szeretői viszony befejezése

Vagyis igencsak leszűkítjük a létező forgatókönyveket akkor, ha abból az alapvetésből indulunk ki, hogy márpedig a hosszan tartó érzelmi köteléket is jelentő viszony szerelmes állapotból indul. A titkos szeretői kapcsolatok is sokféle módon működhetnek , akárcsak a legálisan felvállalt párkapcsolatok. A férfiak sokszor elvannak a langyosban is, ez nem csupán a házasságukra, de a szeretői kapcsolatukra is igaz lehet, és átlagban kevésbé igénylik a folyamatos kapcsolattartást (tisztelet a szerelmes kivételnek), így az egész dolog könnyen átfordulhat egy számonkéréses, sértődős kapcsolatba - vagy, ha a nő a. Természetesen a szeretői viszony sem mindig egyoldalú. Előfordulhat, hogy egyszerűen becsap a villám, és a vonzalom nem csak testileg, de érzelmileg is elemi erővel működik köztetek, amit csak az árnyékol be némileg, hogy délutáni légyottjaitok után szerelmedet egy odaadó kedves várja haza estére. A szeretői viszonyok megoldása – meglepő módon – NEM a kapcsolat maga.


Hanem a szeretői viszony esetén az élet egyéb területei akadnak, aminek a tünete csak az emberek és így a kapcsolat hiányos mivolta. Másképp: a döntésképtelenség sosem a kapcsolati állapot jellemzője, hanem az élethelyzet sajátja. Ez a szeretői viszony vagy erősíti vagy gyengíti a korábbi kapcsolatot.


Olyan esetek is előfordultak már, hogy a régi rossz kapcsolatot a szerető állította helyre, mert a férj vagy a csaj a másiktól tanulta meg, hogy hogyan vigyen be esetleg több energiát a házasságának megjavítása érdekében. Szerelmeskedtek egyet, amiben mindenből egy pici volt az aznapi történtekből, nem eget rengető, nem is túl érzéki, inkább egy összegabalyodós, egyre jobban szeretlek-s, kényeztetős, birtoklós szex volt és a nap befejezése képen csendben elszenderedtek egymás mellett, testüket szorosan a másikhoz érintve. A szeretők szakítanak, kibékülnek, újratárgyalják a dolgokat, megállapodnak ebben-abban, aztán ismét szakítanak, kibékülnek és mint egy végeláthatatlan folyamatban ugyanazt a kört járják újra és újra. Egy szeretői viszonynak hogy szokott vége lenni?


Hm engem az érdekelne nálad hogy és miért kezdődött el a szeretői viszony. Férfiak és nők a szeretői viszony természetéről Szeretőt tartani érzelmileg és idegileg egyaránt rendkívül megterhelő. Olvasom egy magát éves egészséges nőnek nevező hölgy véleményét a (második) pár kereséséről, és egyetértek: Igen, a szeretői viszony is kapcsolat.


Ugyanúgy el lehet cseszni - mindkét oldalon -,. Történetünkben karaktereink mindketten belső kétségek között élnek. Noha író válságban van, nincs ihlete új könyvéhez, emellett apósának próbál folyamatosan megfelelni. Az is irreális elvárás a megcsalt fél részéről, hogy a harmadik fél iránt érzett érzések azonnal váljanak köddé, és a hűtlenkedő ugyanúgy szeresse őt, mint korábban. A viszony befejezése nem jelenti azt, hogy egy csapásra megszűnnek a harmadik iránti érzések is.


Nem állítom, hogy ez könnyű, de lehetséges. Ha csak mi magunk nem voltunk még ilyen helyzetben, nehéz elképzelni, hogy milyen egy tényleges szeretői viszony. Az egyetlen hazai „szeretőkereső” oldal, a Viszony. Kasztíliai Királyságban. Nevét angol dédanyja, Lancasteri Katalin kasztíliai királyné után kapta, de ekkor még biztosan nem volt sejthető, hogy ez nomen est omen alapon sorsára is hatással lesz, hiszen ő pedig éppen dédanyja országába, Angliába került királynéként.


A közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem feltétlenül a fiatal, huszonéves szeretőt keresik, sőt! Ha lehet hinni a Viszony. Ne legyen bűntudatotok, ha vállaljátok a kapcsolatot, később a csalá barátok támogatására is számíthattok.


Szeretői viszony befejezése

Ne feledjétek, a szeretői viszony egyfajta “demo” változat, amelyben mindenki a jobb arcát mutatja. A belefásult hétköznapok eltűnnek a szeretői kapcsolatban, a mindennapok problémái a kapcsolat minőségéből adódóan fel sem merülnek. A párhuzamos síkon futó történet egyfajta stabilitást adhat, hogy valakiért a párja és a szeretője is odavan, ami növelheti az illető önbizalmát és egóját – mondta a szakember. A terápia befejezése utáni időszakra vonatkozó szabályok már nem ilyen egyértelműek.


Megoldása: jobban érteni, ami történik… a videóban. Emellett számos oka lehet még, hogy az év végével megszaporodnak a szeretői kapcsolatok. Hogy mi minden történhet ilyenkor egy meggyengült kapcsolatban? Lassacskán kialakul közöttük egy olyan barátnői viszony , amikor már a legbensőbb dolgaikat is megvitassák egymással, vagy talán hol egy, hol másik kér tanácsot egymástól.


Szeretői viszony befejezése

A vége a dolgoknak az lesz, egyszer már arra döbbenek rá, hogy nem is barátnők, hanem egymás pszichológusai, és előbb-utóbb hol egyik, hol a másik. Kiderült számára, hogy egy világ választja el őket egymástól. Picassótól távol állt az Olgát határtalanul vonzó szalonok világa, a felső tízezer életformája.


Marie-Thérese Walterral, akitől később lánya született. A helyzet magyarázatához egy az EgoYoga közösségi oldalra érkezett friss megosztást hívok segítségül. Női leírás (kicsit változtattam, hogy ne legyen felismerhető): “Egy addig a periférián lévő barátom pár évvel ezelőtt szintén elvált és ebbe a folyamatba belecsúsztam én is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések