2017. január 24., kedd

Instagram alkalmazás törlése

Ha még nem sikerült mobilról törölnöd az Instagram profilodat, akkor most bemutatjuk, hogy hogyan lehet a felhasználói fiókodat véglegesen törölni. Gyakran felmerül a kérdés: hogyan tudom törölni magam az Instagramról? Ideiglenesen fel tudjuk függeszteni vagy véglegesen tudjuk törölni a fiókunkat.


Instagram alkalmazás törlése

Az ideiglenes felfüggesztés lépései: 1. Bringing you closer to the people and things you love. De kikapcsolhatja őket, így nem jelennek meg az eszközön található alkalmazások listájában. Bizonyos rendszeralkalmazások (amelyek eredetileg telepítve voltak az Android-eszközre) törlése nem lehetséges. Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását. Instagram nem teszi lehetővé fiókjának törlését vagy letiltását az alkalmazásból.


Szóval, böngészőt kell használnia, hogy ezt megtegye. Miért jó az Instagram-fiók átmeneti felfüggesztése? Ennek az ideiglenes megoldásnak az a nagy előnye, hogy ha bármilyen személyes ok miatt el szeretnél tűnni az Instagram-közösség szeme elől néhány napra vagy hétre, akkor is lehetőséged lesz később újra használni régi fiókodat. Az általad követett emberek történeteit az Instagram alkalmazásban vagy az Instagram.


A Microsoft Fényképek alkalmazás rendelkezik mindennel, amire szükséged lehet, hogy rendszerezhesd digitális emlékeidet. A fiók végleges törlése : Nyisd meg a Delete Your Account (A fiókod törlése ) oldalt. Sokak nem tudják hogyan lehet törölni az Instagram fiókot, így ebben a cikkben lépésenként írom le hogyan is kell. Ha nem vagy bejelentkezve az Instagramra a weben, előbb a bejelentkezést kéri tőled az oldal. Válaszd ki az egyik lehetőséget a Why are you deleting your account?


Recruit epic characters to create your own raid gang! Az Instagram mobilalkalmazásból nem tudod törölni a fiókodat. A második képen látható, hogy melyik alkalmazás mennyi helyet foglal.


Instagram alkalmazás törlése

Assemble your friends and millions of raiders worldwide to start your destiny. Ha szemfülesek vagyunk, akkor észrevehetjük, hogy bizony az Instagram túl sok helyet foglal. Sőt, a Spotify is, de az amiatt, mert letöltöttem néhány számot offline-ba.


Instagram -ot a listában, kattintson Az alkalmazás törlése , majd nyomja meg a Törlés gombot a megerősítő párbeszédablakban. Most nyissa meg az Instagram videót, zökkenőmentesen kell játszania. Miután eldöntötte, hogy folytatni szeretné, kattintson a Fiókom végleges törlése gombra az alábbiakban. Ha másik fiókot szeretne törölni, újra be kell jelentkeznie, és próbálkozzon újra. Index törlése az alkalmazás Instagram iOS.


Instagram alkalmazás törlése

Ha valaki olyan történetet osztott meg, amit még nem láttál, színes keret jelenik meg a profilképe körül. Később megkeresheti a törölt Instagram -fiókját. To delete your account, first to instagram. A már megosztott fényképekhez vagy videókhoz képaláírást adhatsz meg, illetve módosíthatod vagy törölheted az eredetileg megadottat.


Képaláírás megadása, módosítása vagy törlése : A fénykép vagy videó felett koppints a (iOS) vagy a (Android) ikonra. A Kezdőképernyőn koppintson a ikonra. Alkalmazás összes gyorsítótárának törlése. Keresse meg és koppintson a Beállítások lehetőségre.


Keep in mind that this only deletes the conversation for you,. Download Instagram 120. Not too long ago Instagram was just your regular über-popular photo app that was only on iOS. Mióta Androidra is kijött az Instagram , teljesen rákaptam. Ha törölni szeretnéd az alkalmazásban végrehajtott korábbi kereséseidet, nem kell mást tenne mint a profilod jobb felső sarkában megtalálható, függőleges három pontra bökni, majd a megjelenő lehetőségek közül a legalul található ‘Keresési előzmények törlése ’ opciót választani.


Tehát a fenti listából megtudhatjuk, hogy melyek azok az alkalmazások, amik sok helyet foglalnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések