2016. december 29., csütörtök

Sorsfeladat életfeladat

Sorsfeladat életfeladat

Bika életfeladat Skorpió múlttal. Skorpió tulajdonságokat hozott volna: kiváló emberismeretet és intuitív készséget, szenvedélyes, bosszúálló természetet hozott. Szenvedélyes természete előző életében gyakran veszélyes helyzetekbe sodorta. Nem véletlen, hogy a horoszkóp leírásokban általában az emberek napjegye alapján tálálhatunk megállapításokat, hiszen a születésünk célját, az életfeladatunkat mutatja a Nap. A lélek választ egy feladatot, egy testet, s a Főldre születik, hogy feladatát elvégezze.


Amennyiben ezt meg tudod tenni, akkor jelentősen megkönnyítheted az életedet. De vajon jól fogalmazzátok meg magatokban, hogy mit is takar az életfeladat , sorsfeladat ? Sokan vélitek úgy, hogy gyógyítanotok kell, mert az a sorsfeladatotok. Sokan azt gondoljátok, hogy a tanítás, vezetés, írás… Nos, ez így nem helyes meglátás.


A sorsfeladat egy felismeréssel kezdődik. Sokan kutatjátok, keresitek saját sorsfeladataitokat, mi is az, amit meg kell valósítanotok saját életetekben, amely a nagy egész részeken bőséget hoz el nektek. Sorsfeladat kalkulátor. Még csak napja voltam oldáson először, már az egyik területen csodás dolog történt velem. Amikor az iskolánkban tanítom az életfeladatot, akkor könnyű dolgom van, hiszen lehetőségem van részletesen elmagyarázni az asztrológia filozófiáját, elveit, s mire néhány órát követően az életfeladatokhoz jutunk, már mindenki érzi, hogy mit akarok mondani.


A numerológia segítségével megtudhato milyen főbb személyiségjegyekkel rendelkezik az, akinek a sorsmissziós száma 6. Numerológia menüpont alatt megtalálható az a program, ami segítségével könnyedén kiszámolhato ha beütöd a születési évet, hónapot és napot. Nekem problémám van, ami miatt mentea pénz, az életfeladat és a párkapcsolat. Menekülés a sorsfeladat elől. ASZTROLÓGIA TANFOLYAM - a lehetőségek iskolája Távoktatásban. Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.


Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. Vélekedésük szerint a keresztnév, a gyerek, aki kapja, és a sorsfeladat szorosan összefügg, és nem csupán a véletlen műve, hogy kit hogyan neveznek el. Az ezotériában úgy tartják, minden ember valamilyen küldetést kell, hogy véghezvigyen élete során, ezt az életfeladatot pedig a keresztnév rejti magában. Bár azt mondtam, majd megosztom a tapasztalataimat, ha már megmutatkoznak az eredmények, mégis azt gondoltam, hogy már most írnék róluk.


A numerológiában alapszámmal dolgozunk, minden egyes számnak megvan a saját rezgése, információi. A számok elsősorban tulajdonságainkat, képességeinket mutatják, és azt, hogy milyen személyiségtípushoz tartozunk, mi az életfeladatunk. KARMABONTÁS bármilyen korcsoportba tartozó résztvevőkkel. Mindenkinek vannak visszatérő problémái, amelyeket mindig próbál megoldani – rendszerint ugyanúgy - aztán újra és újra konokul előjönnek.


Egy név nem csupán jelentéssel ruházza fel viselőjét, az ezotéria szerint meghatározza azt is, hogy milyen sorsfeladat vár rá élete során. Ezt az utat végigjárni nem egyszerű feladat, ám tehetsz azért, hogy csemetéd eleget tehessen mindannak, amit még leszületni kívánó. Egyéb szolgáltatások rendezvényekre, összejövetelekre, fesztiválokra, munkahelyi csapatépítő tréningekre: Az alábbi rövidített tanácsadások kifejezetten fesztiválokra, rendezvényekre szólnak, a fesztivál, rendezvény jellegétől, témájától függően, akár összevontan is kérhetőek. Ha hiszel az ilyesmiben, van gyermeke esetleg nemsokára születik maj vagy ha másért nem is, hát érdekességképpen olvasd el a nevekről.


Asztrológia tanfolyam - a lehetőségek iskolája. Neked abban, hogy ne csak megérteni, hanem irányítani is tudjad a sorsodat. Mi végre vagy a világon? Mi a feladatod az életben, mi a valódi vágya ami felé törekszik a lelked? Mik azok a dolgok, amik általában a legnehezebben mennek az életedben, ahol a legjobban be vagy akadva.


Egy izgalmas kirándulásra hívlak. Ez alapján képződik a sorsfeladat. A segítségével könnyebb felismerni azt hogy min kell változtatni.


Sorsfeladat életfeladat

Hamarabb rájöhetsz, hogy merre érdemes folytatnod az életed. A karma SORS és ÉLETfeladat tanfolyam megtanítja neke hogyan tudod meg mindezeket és, hogyan tudsz a szabad akaratod mellett megfelelő döntést hozni a sorsod felett. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző,.


Amikor leszülettél a jelenlegi Földi létbe, születés dátumodat is te választottad meg, amely egy titkosírás és az a feladato hogy megfejts mit rejt magában. Ez az életfeladata - Nevének betűi meghatározzák, mi lesz a gyermeked sorsfeladata. Milyen betűkből áll a gyerek neve? Jósold meg cikkünk segítségével!


Sajnos mindkèt válasz tèvútra vezet. Alapjáraton egyik fogalom sem választható el a másiktól. De nem is lènyeges ez, hiszen a mai felfogás azt az èrzèst erősíti mindenkiben, hogy ebben a tőle külön lètező világban egy kiszolgáltatott kis egèrke.


Ez egy rendhagyó meghívó rend-szerbe. Dobolunk és énekelünk, hogy elengedjük gondolatainkat, s az után csoport ülést tartunk. Léteznek valódi válaszok életünk legnagyobb kérdéseire?


A Hellinger-féle módszer szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések