2016. december 27., kedd

Párkapcsolat alapszabályai

Végül is mindannyian erre vágyunk, nem igaz? Tartós, boldog párkapcsolatra, amely megfelelő hátteret biztosít harmonikus életünkhöz. Hát most itt a recept: apró, ám nem olyan könnyű szabály, hogy sikerüljön is megtartani a párunkat. Linda és Charlie Bloom több mint éve házasok, ami már önmagában is elég hitelt adna nekik, ha a jó párkapcsolatról van szó. Az amerikai terapeuta-házaspár ezen felül éven át dolgozott együtt krízisben lévő kapcsolatokon és házasságokon, sőt, a társas rendszerek működésében szerzett tudásukat a szervezetfejlesztésben is kamatoztatni tudják.


A stabil párkapcsolat képes elviselni a változásokat. Még akkor sem élhetsz teljes állandóságban, ha már eljutottatok arra a pontra, amikor a kapcsolatot ok szinte tökéletesnek tűnik. A szerelem varázsa idővel sajnos múlik, a kapcsolat frissességét pedig a változások garantálják. Mivel egy nyitott párkapcsolat azt jelenti, hogy a felek akár több különböző személlyel is folytathatnak szexuális viszonyt, fokozott figyelmet kell fordítaniuk a védekezésre.


Ezzel nem csak saját magukat nem teszik ki veszélynek, de a párjukat sem. Ez rendkívül fontos, és a 1százalékos bizalom alapfeltétele. Már az elején elárulom a jó hírt: Igen, bizony létezik örömteli, hosszantartó, szeretteljes párkapcsolat. A kevésbé kényelmes hír azonban az, hogy mindez nem hullik az ölünkbe csak úgy. Még ha sikerül is egy csodás találkozásnak kapcsolattá fejlődnie, azt bizony meg is kell tudni tartani, tenni kell érte.


Párkapcsolat alapszabályai

A nyitott kapcsolat alapszabályai Ha idáig nem éltél nyitott kapcsolatban, akkor ez most egy teljesen új élethelyzet lesz számodra, így a szabályokat közösen kell lefektetnetek. Bár az az alapelgondolás a nyitott kapcsolatokról, hogy mindenki mindenkivel ágyba bújhat , rajtatok múlik, hol húzzátok meg a határokat. Fogyasszunk megfelelő mennyiségű rostot, igyunk elég folyadékot, és ne feledkezzünk meg a testmozgásról sem! Ha valakit megkérdezünk az életmódváltáson alapuló fogyókúra lényegéről, elsőre mindenkinek ez a két gondolat jut eszébe: v álasszuk meg. Az öltözködés egy hang nélküli nyelv, ami rengeteget elmond személyiségünkről.


Elárulja a stílusunkat, a hangulatunkat, sőt azt is, mennyire voltunk megkésve a reggeli készülődéssel. Mérgező párkapcsolat – Mindig te vagy a hibás mérgező párkapcsolat. Az ilyen férfiak egy vita után mindig társukat hozzák ki rossznak és úgy alakítják, hogy utána ő érezzen bűntudatot.


Párkapcsolat alapszabályai

Az érzékeny lelkűek pedig sajnos elhiszik és napokon vagy akár heteken keresztül őrlődnek olyanért, amiért nem is ők a hibásak. Fontos szerepe van a macskák fűfogyasztásának. Mit tegyünk, ha paraziták élősködnek a kedvencünkön vagy kedvencünkben?


Ha állatunknak hasmenése van, ürülékében parazitákat találunk, vagy indokolatlanul soványnak tűnik, esetleg gyenge vagy levert, érdemes mihamarabb állatorvoshoz fordulni, aki szükség esetén féreghajtót ír fel a számára. Egy párkapcsolat során az egymást közt kialakuló harmónia nagyon fontos. Amennyiben még az ismerkedés szintjén vagytok, érdemes a másikkal minél több információt és érdekességet megosztani a szokásaitokról, akár még azokról is, amelyeket az ágyban szeretsz. Ha valaki jól csókol, akkor nem csak az első randin lesz sikere, hanem később is. Ha viszont bénázol, akár a kapcsolat is múlhat rajta, hiszen ebből könnyedén leszűrik a nők, hogy milyen partner vagy.


Túlzásba sem kell esni. Nem csak az intim higiéniás szabályok mellőzése okozhat gondot, hanem a túlzásba vitt tisztálkodás is problémák forrása lehet, itt elsősorban a lúgos kémhatású szappanok, tisztálkodószerek rendszeres alkalmazására gondolunk, amelyek a természetes savköpenyt tönkretehetik, utat engedve a kórokozók elszaporodásának. A helyes edzés előtti étkezés kialakítása nem könnyű feladat, de mi adunk hozzá néhány tippet!


Mutatjuk, melyik sport előtt mit érdemes fogyasztani! Sosem szerette a „hagyományos” megoldásokat, éppen ezért rengeteget olvasott, „élesben”, a terepen szerezte a tapasztalatait, miközben önállóan képezte magát többek közt a párkapcsolati témakörben, ezen belül is a szakítások és visszahódítások területén. Az összeköltözés alapszabályai Az, hogy a párok egy bizonyos idő eltelte után össze költöznek, teljesen elfogadott és normális dolog.


Azonban sokszor előfordul, hogy az amúgy jól működő kapcsolat is zátonyra fut, amint összeköltöztök egymással. A gyermeknevelés alapszabályai - tippek a sikeres gyermekneveléshez Ahhoz, hogy valaki következetes, és szeretetteljes apa, vagy anya lehessen, szükség van némi meggyőződésre, elszántságra és határozottságra a nevelés, fegyelmezés területén, ugyanakkor egy óriási adag kreativitásra is, hogy a legváltozatosabban ki tudja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések