2016. december 6., kedd

Megcsalás után bosszú

Megcsalás után bosszú

Dany csak a szakításuk után tudta meg, hogy az egy éven át tartó kapcsolatuk alatt a pasija folyamatosan csalta. Ezért e ldurrant az agya, és ott csapott le, ahol a leginkább fájt. Mivel a csávó nagy Trónok harca rajongó, a lány beelőzte, és heti rendszerességgel küldözget neki spoiler eket a frissen megjelenő epizódokból. Hogyan dolgozzuk fel a megcsalást?


A megcsalás az egy bonyolult, fájdalmas jelenség egy párkapcsolatban, és sokszor akár év is eltelhet míg valaki meg tud birkózni azzal a gondolattal, vagy azzal a ténnyel, hogy a párja hűtlen volt hozzá. Amikor megtudjuk azt, hogy a párunk megcsal, a megbocsátás megcsalás után az egyik legkeményebb, legnehezebb, és leginkább lehetetlennek tűnő feladat. A fájdalom és a düh, a szomorúság és a csalódottság keveréke olyan ködbe borítja az elménket, hogy képtelenek leszünk gondolkozni.


Megcsalás , majd bosszú után visszavágó? Több mint év után a párom hűtlen volt hozzám, és smárolt egy pasival. Nem vallotta be, de nap után megtudtam mástól. Bennem összeomlott a világ, de végül nem dobtam ki, de csak a bosszún járt az agyam. Azt szokták mondani, hogy egy szakítás után az a legjobb bosszú , ha jól érezzük magunkat, és éljük a világunkat.


Megcsalás után bosszú

Ezek a sztárok azonban másként gondolták, és inkább a legkülönfélébb módon alázták meg a párjukat, miután végső búcsút mondtak egymásnak. Péterrel való szakításom után nem is az volt a legfájóbb, hogy nem voltam elég jó neki - ez még nem elég indok a véres bosszúra - kezdte történetét Mariann, aki akkor még elképzelhetetlennek tartotta azt, hogy valaha is bosszúvágy fogja vezérelni. Expasim akkor cseszte fel az agyam, amikor kikezdett a barátnőmmel. A megbocsátás azért nehéz sokszor megcsalás után , és azért nem tud egy megcsalt fél megbocsátani, mert nem kap megfelelő bocsánatkérést illetve a hűtlen fél viselkedéséből nem jön át, hogy komolyan venné a történteket, és igazán helyre akarná hozni a kapcsolatot.


Elköltözött a megcsalás után ? Még a telefont sem veszi fel partnerének? Ha szeretné megoldani a problémát, és adna még egy esélyt a történtek ellenére is a kapcsolatnak, akkor a büszkeség, az önsajnálat és a sértődés nem biztos, hogy a megfelelő választásnak bizonyulnak. A bosszú rossz tanácsadó!


Ez a férfi új szintre emelte a megcsalás utáni bosszú fogalmát Egy brit férfi meg akarta kérni a barátnője kezét, de közben megtudta, hogy a hölgy titkos viszonyt folytat egy másik hapsival. VIDEÓ - A csajból előjön a ribanc, még mielőtt elvennék feleségül. Ezek a férfiak most megtanulták a leckét - módszer, amivel a nők bosszút álltak a megcsalás miatt - Ilyen, amikor a felindultság győz.


Mihály új szeretője a lakásunkba akart költözni, abba a lakásba, amit a férjemmel közösen vettünk, és ami több mint egy millió dollárt ér. Nagyon, mondtuk, és valóban annak találtuk. Az egyik legszebb női bosszú volt, amit egyszer is szemügyre vehettünk. Csakhogy ám a minap megajándékozott író barátnőnk a mégis-legszebbel.


Megcsalás után bosszú

A férfi csal,, hazudik, fffélerk. A nő tűr, tűr, tűr, elég. Szeretnék most segítő tippet adni, hogy mi az, ami segít a megbocsátásban megcsalás után. Hiszen sok nehézség jelentkezik egy megcsalásos krízishelyzetben, és ilyenkor talán az egyik legnehezebb megbocsátani a történteket. Jelezzük a megbocsátáshoz szükséges.


Közös gyermeküket várta éppen akkor az anya, amikor kiderült, hogy barátja megcsalta egy másik nővel. A megcsalt nő nem volt rest azt sem leírni, hogy mi az eladás. Alig egy kilométerre roppant furcsa dolgok történtek azon az éjszakán. Denevérek kaptak szárnyra, woodo dalokat zengett a szél. Mellesleg előkerült a Csirkemongúz pasija.


Hát, nem volt túl boldog attól, amit megtudott. Karácsonykor eljött hozzám, pont ott voltak szüleim is, gyorsan megkértem, hogy csináljanak rólunk pár közös képet a fa előtt. Ezt küldtem el levélben a másik nőnek, még kimagyarázni se tudta, pont az a pulóver volt rajta, amit tőle kapott karácsonyra. S elítélendő szerintem is, én mióta az eszemet tudom, hűséges vagyok és soha meg nem tudnám tenni, ha már a fejben motoszkál valami efféle, akkor ott gondok lehetnek a párkapcsolatban, nekem megcsalásnak számít minden, a csók szerintem két. Lehet, hogy megpróbálnak „jó fiúk” lenni, de egy idő után.


This feature is not available right now. Please try again later.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések