2016. december 28., szerda

Ha valakit igazan szeretsz engedd el

Ha valakit igazán szeretsz , engedd el. Ha visszajön hozzá örökre a tiéd marad. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd. Ha igazán szerete engedd el , ha visszajön, a tié ha nem, akkor sohasem volt az! Az egymondatos, továbbküldésre és megosztásra ingerlő idézetek egyik legismertebbike ez, de vajon tényleg olyan nagy igazság ez?


Ha valakit igazan szeretsz engedd el

Olvasónk kérdésére Baktay Zelka és Baktay Miklós párkapcsolati terapeuták keresik a lehetséges válaszokat. HA VALAKI IGAZÁN SZERET - Duration: 6:04. MrPhilanti 568views. De belegondoltunk már, mekkora BAROMSÁG ez?


Mennyire igaz ez a mondás? Vagy amikor napok telnek majd el úgy, hogy ő nem hív fel, hiába várod. Akit igazán szeretsz , azt soha ne engedd el ! Vajon visszajön hozzám? Fedezd fel miladyEngedd El nevű tábláját a Pinteresten.


Ha valakit igazan szeretsz engedd el

További ötletek a következővel kapcsolatban: Inspiráció, Tündérmese és Reneszánsz. A bajban állj az ő oldalán. Ha megengedheted magadnak, hogy megajándékoz csinál de soha ne felejtsd el , hogy ezeket csak alkalmanként tedd meg, és mindig csak stílusosan csináld.


Egy egészséges kapcsolatban egy olyan lánnyal, akit igazán szeretsz , ne bízz a józan észben. Ha üldözö annál nehezebb lesz a számodra. Ha mégsem, akkor nem is volt a tied soha.


Te vagy az első, kinek hinni tudtam, te vagy az első, kinek nem hazudtam. Ha lemegy a Nap, és feljön a Hol a lágy esti szélben tücsök zene. Ha zaklatnod kellett, valószínűleg soha nem is volt a tiéd.


Két pasi - meg egy kicsi c. Ha szeretsz valakit vagy valamit, akkor engedd szabadon. Nem mindig választhatjuk meg, hogy kibe szeretünk bele, de ha megtörténik, akkor a szívünkre kell hallgatni. Ha úgy érze hogy minden kétség nélkül, ténylegesen beleszerettél valakibe, annak ellenére, hogy már van egy páro akkor engedd el az előző partnere mert ez azt jelenti, hogy sosem szeretted őt igazán. Ilyen egy házasság, egy barátság és egy szerelem is. Naponta sok ezer sejtünk hal meg s születik újjá.


Ha valakit igazan szeretsz engedd el

Amíg élünk, semmi sem fix – csak a változás. Ha azt hisze egy kapcsolatot a lelkedben már végleg elintéztél, és a szokások mozgatják, tévedsz! HA valakit igazán szeretsz , engedd el. The video was upladed only.


Az igazi szerelem megengedi, hogy mindkét fél a saját útját járja - mert tudja, hogy ez soha nem szakítja el őket egymástól. Nem igaz, hogy a szerelem vak. Valaki egyszer azt mondta: ha valakit igazán szeretsz engedd el ! Nemcsak neki, neked is sajog, azonnal.


A szeretet nem ismer sem időt, sem távolságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések