2016. december 19., hétfő

Elengedni hogy örökre a tiéd legyen

Elengedni hogy örökre a tiéd legyen

Az elengedés egy természetes dolog. Tudom és hiszem, hogy általa megszűnik minden görcsösség, minden szenvedés. Fellélegzel, felszabadulsz! Amint megérzi a másik, hogy Ő is szabad lett az elengedésed által, a Tiéd marad örökre ! Elengedni, hogy örökre a Tiéd legyen Azt hiszem, életünk egyik legnagyobb csodája, amikor megtanuljuk az elengedést.


Akkor jutunk el oda, hogy kellőképpen hiszünk, és bízunk a sorsunkban. Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincse úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál.


Mert ha megszoríto eltűnik. Ha kisajátíto tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad. Engedd el, s a tiéd lesz örökre. Hosszú ideig nem értettem ezt a mondatod.


Elengedni hogy örökre a tiéd legyen

Rengeteg fejtörést okozott, hogy megfejtsem. Most már tudom, csak akkor és annak sikerül ezt valóban megérteni, éreznie, ugyanakkor elfogadnia, ha valóban átéli. Legyen szó tárgyakról, élményekről vagy a körülöttünk élő emberekről.


Egy este elkezdtek potyogni a könnyeim, órákon keresztül csak sírtam, sírtam, hogy mi a francért nem tudom Őt elengedni. Lehet, hogy valaki egykor tényleg rábeszélt arra, amit éppen csinálsz, de ezerszer lett volna lehetőséged arra, hogy változtassál. Ha erre azonnal rávágo hogy te akartál is, de meggátolt benne a felesége a gyereked vagy, hogy nincs rá pénze akkor jó esélyed van arra, hogy neked örökre álom maradjon az álomállás. Illés - MIÉRT HAGYTUK HOGY ÍGY LEGYEN ? Skip navigation Sign in.


Elengedni hogy örökre a tiéd legyen

This video is unavailable. Ha pedig féltékeny vagy, jusson eszedbe, hogy pl. Azt pedig ne akar hogy csak a tiéd legyen , mert mindenkinek szüksége van a szerelmén kívül más emberekre is, hiszen így teljes az életünk. Az Univerzum tudja, hogy aggódsz a helyzet kimenetelével kapcsolatban, tehát ezt a jelet küldte neke hogy megnyugtasson: minden istenien, tökéletes módon alakul. Tégy lépéseket, hogy emelkedettebbé tedd a szemléletmódodat és könnyíts a szíveden és a lelkeden, például sétálj a természetben, tölts időt a szeretteiddel.


Sípcsontod merőleges legyen a talajra. Ne enged hogy a térded előrébb legyen , mint a lábujjaid. Nyomd fel magad a kiinduló testhelyzetbe. Fordított plank csípőemeléssel.


A hasizom, a derék, a farizom és a tricepsz fognak dolgozni ebben a gyakorlatban. Kezdd a fordított plank pozícióval, a hátad legyen a talaj felé. Képes leszel elengedni olyan dolgokat, amik régóta nyomasztanak, feloldja a lelki blokkjaid. Képzeld el, hogy mindez lehetséges!


Az anyag csak önmagában nem létezik. A sport legyen a tied ! Nemzeti Sportfejlesztés elnevezésű kormányprogram szerves része. Az országjáró eseménynek ezúttal a megyeszékhely adott otthont.


Az atlétikától elkezdve a tornán át, a tollaslabdán keresztül a birkózásig, a kosár-, kézi, röplabdán át a labdarúgásig, összesen 15. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer.


Az fáj a legjobban, hogy szerelem jövője elveszett, és talán már jelenje sincs, csak a múltja. Kapaszkodsz a múlt csodáiba, és zokogva siratod belül a boldogságot, amit nem marasztalhattál magad mellett örökre. Miért nem bírod elengedni ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések