2016. december 27., kedd

Photoshop szegély finomítása

No credit card required. D models for added flexibility. Browse our best deals and save! Get started for as low as $9. Licensing plans are now available.


Bemutatja továbbá a kijelölések finombeállításának különféle módjait, köztük a kijelölések invertálását, a kijelölésnek a hasonló színű területek bevonását célzó kibővítését, valamint a szétszórt képpontok színtartományon alapuló kijelölésből való. Itt tölthető le az opcionális Windows-bővítmény. Ebből a cikkből azt is megtudhatja, hogyan finomíthatja tovább a kijelölések alakját a lasszóeszközök különböző beállításaival.


Az előtér és a háttér elemeinek világos elkülönítésére olyan eszközöket használhat, mint a Szegély finomítása ecset. Ráadásul a tartalomérzékeny kitöltés akár 3X gyorsabb, még jobb. A Gyors kijelölővel kijelöltem, majd a Refine Edges ablakban finomítottam rajta. A képek egyes területének tökéletes elkülönítése alapfeladatnak számít a grafikai munka során. A Varázspálca kijelölő eszköz persze csak akkor jó, ha egyszínű a háttér, amiből ki akarunk vágni, egyéb esetekben a Gyors kijelölőt illetve a Lasszót célszerű használni - és ezeknél nem kell a fordított kijelölést alkalmazni, mert általuk maga az alak jelölődik ki, nem a körülötte lévő, mint a varázspálcánál.


A kijelölés finomítása. A haj szélén húzd végig az ecsetet a finomabb kijelölés érdekében. Photoshop CS– Maszkolás mesterfokon. Köszönjük a sok feltöltő fáradágos munkáját és a moderátorok közreműködését!


PS-ben tollal végig kell rajzolni az összes vonalat, majd azt erősíteni. Vagy ha egyszínű a kép, színtartomány-kijelöléssel a színt kijelölni, majd a képkorrekciókban ráerősíteni. Ez így sokkal esztétikusabb, mivel át lesznek vezetve szépen az effektek. Ekkor minden egyes kattintás az adott méretű kijelölést hozza létre (a pontos elhelyezés később egérrel húzva adható meg). A Szegély finomítása gombbal a kijelölés széleit finomíthatjuk, például elsimíthatjuk a sűrű kiszögelléseket, átmenetet alkalmazhatunk stb.


Unsubscribe from Hembi? Ezzel az előtér és a háttér jobban elkülöníthető. Javítottak a program teljesítményén, gyorsabb lett a fájlok megnyitása (új felületen keresztül), háromszor gyorsabb lett a tartalomérzékeny kitöltés. Egy ügyes kiegészítésnek köszönhetően a kattintott preset erőssége százalékosan is állítható a Lightroomban.


A könyv anyaga a nemzetközi angol (IE) és a lokalizált magyar változathoz is kényelmesen használható. A Refine Edge ( Szegély finomítása ) nem ismeretlen, több cikkben is szerepelt. Ahogy a nevéből is látszik, kijelölés finomítására való. De ezen tulajdonsága következtében érdekes maszkokat tudunk létrehozni.


Próbálkozhatunk scrap papírral, textúrával, vagy akár egy fotóval is. A felugró ablakban javítható a kijelölés szegélyeinek minősége. Jelöljük ki a képet, majd a Kiválasztás. Igazíts a kijelölésen és OK gombbal fejezd be a finomítást.


Háttércsere folyamata és eszközei Ez egy olyan témakör amit gyakran kérdeznek tőlem. Többféle megoldás is létezik a végrehajtására, különböző helyzetekre más és más eszközt használhatunk a photoshopban, ugyanakkor minden fotós és retusőr számára vannak jól bevált műveletek a háttér cseréjére is. D Ha tetszett a videó lájk, iratkozz fel, és oszd meg!


A könyv módszere alapján alkalmazás közben ismerkedhetünk meg a képfeldolgozás rejtelmeivel. Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések