2016. december 16., péntek

Legféltékenyebb csillagjegy

Vannak, akik egyáltalán nem féltékenyek a párjukra, képesek megbízni benne bármilyen körülmények között. Mások azonban hajlamosak arra, hogy egy félre nem értelmezhető beszélgetésből is nagy balhét csapjanak. Ha a zöldszemű szörny a porondra lép, az ember teljesen ki tud kelni magából. A legszexibb csillagjegy egyben az egyik legféltékenyebb is.


Legféltékenyebb csillagjegy

Nézd el neki, szimplán annyira titokzatos a személyisége, hogy egyből azt feltételezi, hogy te sem mondasz el neki mindent. Az egyetlen esély, hogy kioffold az állandó bizalmatlankodó piszkálódását, ha mindig teljesen őszinte vagy vele. Legféltékenyebb csillagjegyek sorrendje - Ők a legféltékenyebb csillagjegyek (1. oldal). Ez a hét legokosabb csillagjegy. Ilyenkor jobb, ha kissé visszavonulunk és a lecsillapodás után próbálunk az illetővel értelmesen szót váltani.


Az legféltékenyebb csillagjegy. A féltékenység testvérek közt szólva sem egy jó tulajdonság, hiszen még a legnemesebb kapcsolatokat is megmérgezheti. Vigyázni kell az ilyen emberekkel, ők ugyanis azok, akik nemhogy a munkatársaikkal, de a barátaikkal, szerelmükkel szemben sem tudják fékezni magukat.


Messze a legféltékenyebb csillagjegy mind közül. Nem bíznak az emberekben, ami odáig vezet, hogy hamis vádakkal akarják alátámasztani féltékenységi rohamaikat. Az érzéseiket is képtelenek visszafogni, így a féltékeny harag minden egyes pórusukból áramlik kifelé - írja a Tudásfája. Egy szintig természetes, hogy féltjük párunkat.


Félünk, hogy más jobban tetszik majd neki, hogy elkopik a vonzerőnk, hogy elhagy minket. Néha van reális alapja a félelemnek, néha nincs. Vannak azonban olyanok, akik egyszerűen minden apró jelre ugranak, de ha nincs is okuk a bizalmatlanságra, akkor is kételkednek, gyanúsítgatnak.


A Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy A Skorpióból sugárzik a féltékenység. Nagyon érzékeny és érzéki típus, titokzatos, rejtélyes, aki elképesztően tud szenvedni. A horoszkóp szerint az ezekben a jegyekben születettektől nem áll távol a bizonytalanság, a. Nagyon bizalmatlan típus, folyton gyanakszik, a megérzései egészen elsőrangúak, valójában lehetetlen előle bármit is elrejteni.


Szóval, ha párja megcsalta őt, jobban teszi, ha azonnal köddé válik, mert a Skorpió mindenkinél kegyetlenebb. Ez az csillagjegy a legféltékenyebb. Mellettük tuti nem dőlhetsz hátra egy percre sem, mert a kedvenc háziállatuk a zöld szemű szörnyecske. Az egyik legérzékenyebb és egyben legféltékenyebb csillagjegy , mely hajlamos a szélsőséges érzelmi ingadozásokra. Rendkívül nagy az életereje, az életben mindent ki akar próbálni.


Nem felejt, sérelmeit dédelgeti és megtorolja. Nagyon ellentétes jegy, vagy nagyon erős szexualitás vagy aszketizmus jellemzi. Sok cikkünkben elemeztük már a csillagjegyek összeillőségét, különböző csillagjegy párokat, párosítást.


Igazából, azt tudhato hogy ki illik hozzád csillagjegyed szerint, de az is fontos szempont, hogy választottadnak való-e a házasság. Nem elég, hogy féltékenyek, irigyek is. Akadnak olyan emberek, akik képtelenek elfogadni, ha másoknak jól alakul az élete. Az irigység pedig sokszor féltékenységet is szül, ami a saját kapcsolatában is egyre erőteljesebben jelenik meg. Napi horoszkóp november 10.


Legféltékenyebb csillagjegy

Ma ne kerülgesd a kényes tabutémákat - Egymondatos horoszkóp: november 10. Kérdés nélkül a Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy mind közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések