2016. július 19., kedd

Skorpió horoszkóp 2019 szeptember

Skorpió horoszkóp 2019 szeptember

Ezért a szeptemberáruló időszak lehet. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Patkány évének kezdete.


Testvéreivel, vagy szomszédjaival most dúl a háború, közös tulajdonú ingatlanon nem tudnak most megegyezni, lehetséges, hogy nem eladás, hanem felújítás került szóba. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A nagyobb vásárlások bonyolítására is kiváló ez a nap.


Az is lehet, hogy annyira sajnálsz majd ma valakit, hogy könny fog csillogni a szemedben. Ne írj most alá semmit, mert amihez a nevedet ado abból később baj lehet. Nyilas: A dolgok alakulása miatt csalódottnak érezheted magad a mai napon. Bizonyára már nagyon szeretné tudni, hogy mit tartogatnak Önnek a csillagok az újévre. A hét két legfontosabb témája a párkapcsolat és a munka.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Heti wellness horoszkóp - skorpió. A cikk a hirdetés után. Merkúr sok újdonságot hoz neke szerelmedet mélyebbé teszi, és segít neked hivatásodban jobban érvényesülni.


Több munkahelyi stresszben lehet része mint általában, és a magánéletedbe menekülsz. Partneredtől várod el, hogy megvigasztaljon, vágysz arra, hogy erotikus értelemben is jobban kényeztessen. A hét első felében a magánéletedet nem kapcsolhatod ki, bármennyire is elfoglalt leszel. Könnyen lehet ugyanis, hogy most egy megoldandó személyes probléma olyan érzékenyen érint maj hogy nem is tudsz kellőképpen egyéb dolgokra koncentrálni.


Skorpió – heti horoszkóp. Itt a szeptember havi horoszkóp ! Fontos, hogy tisztában legyél az értékeiddel, hogy miben vagy jó és miben kellene még fejlődnöd. Ha nem vagy biztos magadban, könnyen elbizonytalaníthatnak a rosszakaró kollégáid. Ha valami nem megy, ne erőltes mert csak rosszabb lesz. Inkább foglalkozz mással, és a hét második felében térj vissza rá.


Kreativitásod erősödik. Ne félj az új ötleteidet a nyilvánosság elé tárni. A kitaposott utat időnként el kell hagyni. Azt is fogadd el, hogy minden új vállalkozás eleinte inkább viszi, mintsem hozza a pénzt.


Egy új srác tűnik ma fel a munkahelyeden, akivel azonnal kiszúrjátok egymást. Tényleg izgis a szitu, de azért legyél picit kevésbé lelkes, mert még szinte semmit sem tudsz róla! A november egy nyugtalan időszak lesz a skorpió jegy szülöttei számára, ezért fontos, hogy a családjuk és a legközelebbi barátaik körében megkapják a szükséges lelki támaszt és támogatást.


Ebben az időszakban a fő momentum a szeptember 22-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon különleges áldásokkal bír, ha teszünk az egészségünkért. Ezen a héten a Hold állása miatt érzékenyebb lesz az arcunk, a nyakunk, a karjaink, a mellkasunk egészen le a lengő bordáinkig.


Mostanában nagyon jó a hangulata, így mozduljon ki, vegyen részt közösségi programokon. Ezzel elmélyítheti barátságait, vagy akár új szerelemre is találhat, hisz mindenki az Ön társaságát keresi majd. Judit Antal 18views.


Horoszkóp hirdetés A november az első fagyok hónapja, ám a csillagok jóslata szerint, a karrier és az érzelmek terén már korántsem lesz fagyos számos jegy számára a hangulat. Szűz (augusztus - szeptember 22) Munkahelyén pozitív kezdeményezései kapnak visszhangot. Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Amennyiben tanulmányokat folytat, ennél fogékonyabb, kedvezőbb időszakot nem is lehet elképzelni. Miközben asztrológiával kezdtem foglalkozni, több ezer panelt készítettem a hagyományból megismert összefüggésekről.


A legegyszerűbb előrejelzés a Szolár képlet, egy Éves horoszkóp , amely arra a pillanatra készül, amikor a születési Nap visszatér a születés helyére A következő évet az új horoszkóp Aszcendensének jegyéről nevezem el. Meghatározó lesz ennek a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések