2016. július 29., péntek

Pénztáros állás békéscsaba

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. Kisegítõ pénztáros pénztár kezelés aktív részvétel a vevõbarát pénztári környezet és kiszolgálás megvalósításában Diákmunka = szakmai tapasztalatszerzés, pénzkereseti lehetõség, rugalmas. Szülésznőket keresünk Németországba magas fizetéssel és prémiumokkal!


Feladatok:- általános, üzletben lévő feladatok ellátása- vásárlók kiszolgálása, tájékoztatása- anyag és árukiadás- pénzkez. Pénztáros (Duna Pláza) IS Sport Bt. A Jobmonitor állásportál állásajánlatát gyűjti össze napi frissítéssel.


Budapest, Báthory utca 19. Munkahelyi információk Feladatkör, kompetenciák és felelősség. Találjon munkát még ma! Szaktanácsadó (eladó)-Fotó,kamera,kellék.


A MediaMarkt Magyarország cégcsoport Magyarország piacvezető műszaki cikkeket forgalmazó áruházlánca. Eladó- pénztáros - békéscsaba Shop eladó - pénztáros – MULTI EVOX BT. Kecskemét, Világos utca 1. Az üzlet rendezettségének tisztaságának folyamatos biztosítása. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Legfrissebb békéscsaba ,eladó- pénztáros állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


Békés megye és környéki állások, munkák. Itt láthatod a keresésednek megfelelő álláshirdetéseket. Az Indeed ellenszolgáltatást fogadhat el ezektől a munkáltatóktól, hogy az Indeed ezentúl is ingyenes maradhasson az álláskeresők számára. Tekintse meg nyugdíjas álláslehetőségeinket!


Bolti és pénztáros , sofőr, szakács, könnyű fizikai munkák nyugdíjasok számára. Nyugimeló Első Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet. Ingyenes állás hirdetések álláskeresőknek és munkáltatóknak. Egyszerű regisztráció, könnyen kezelhető adminisztráció felület - allas.


Hasonló munkák, mint az ALDI állás békéscsaba. Békéscsabán sofőr állás B kategóriás. Feladatpénztárosi feladatok ellátása vevők és ügyfelek tájékoztatása az aktuális akciókról…See this and similar jobs on LinkedIn.


Apply on company website. Partnerünk egy nemzetközi. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Hozzájárulok, hogy a Pepco elektronikus levél formájában számomra hírlevelet küldjön az általam megadott adatok alapján. Elolvastam és annak értelmezését követően elfogadom a Hírlevélre Vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Több mint éve immár magyar tulajdonosi háttérrel, jó csapattal, tervezhető munkaidővel és változatos feladatokkal várjuk legújabb családtagjainkat. Részmunkaidős nyugdíjas pénztáros Az oldalon történő látogatás során cookie-kat (“sütiket”) használunk.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Kiváló lehetőség azon nyugdíjasok számára, akik heti 2-alkalommal szeretnék szabadidejüket munkával tölteni, ismerkedni, csapatban dolgozni. Dolgozz a LIDL-ben, kéthetente. Légy a Media Markt csapatának tagja!


Amennyiben szeretnél egy stabil, fiatalos csapat tagja lenni, ahol megbecsülik a munkádat és ezt korrekt fizetés mellett jutalmazzák, nem utolsó sorban kiszámítható munkát szeretnél, akkor jelentkezz Hozzánk pénztárosnak! Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha-Vet Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések