2016. július 15., péntek

Albérlet 19 kerület magánszemélytől

Kiadó albérletet keresel XIX. Havonta több millióan választják az ingatlan. Wekerlei lakás kiadó Hosszú távra kiadó a Kós Károly tér legnaposabb oldalán egy parkra néző, első emeleti, összkomfortos, m2-es, cirkófűtéses, tíz éve teljesen felújított polgári lakás. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Albérlet 19 kerület magánszemélytől

Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Albérlet Budapest keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Kispest, Wekerle telep.


Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok.


Albérlet 19 kerület magánszemélytől

Ha albérletet keresel Budapest XXI. Ideális párok és kisebb családok részére is. Ingatlanirodák, tanácsadás. Igény esetén üresen és bútorozva is kérhető.


Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonlóak érdeklik, fáradjon be irodánkba és válogasson kedvére! Az irodában NAGY NORBERTET keressék! Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen.


Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel.


Bocskai utcában, az önkormányzattal szemben épült liftes, négyemeletes társasház I. Keressen a Kiadoalberlet. Használja az ingatlan1. Univerzális keresőnk segítségével szinte minden szempont alapján szűkítheti a találati listát, legyen szó szobaszámról, alapterületről. Igényesen felújított és berendezett lakás ,keresi hasonlóan igényes lakóit ! Hosszútávra (min.év ) kiadó egy nm-es,plusz nm- es hálógaléria ,plusz nm- es tároló galéria ,teljeskörűen felújított ,gépiesitett ,klimatizált utcai lakás a Diószegi Sámuel utca elején ,a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szomszédságában ,a Füvészkert nem messze!


Pécs Egyetemvárosban diákok számára albérlet kiadó. Ez csak egy keresési lekérdezést 5kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Fűtése konvektoros, ezáltal rezsije kedvező.


Kisállat hozható, gyermek nem akadály! A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Beosztásának köszönhetően könnyen kialakítható eg. Eladó ház, lakás és kiadó albérlet Budapest és az egész ország területén a lakpont.


Folyamatosan frissülő ingatlan hirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide! Nyugatihoz közel nagyon jó közlekedésnél, Dessewffy u ban 2. Téglalakás, kis rezsi, merkélyes, parkos környezet, egyedi gázfűtés, Örs és Pillangó u között, a Padlizsán u-ban.


Gyermektelen párnak, egyedülállónak. Székesfehérváron a Tolnai utcában. A belváros, a távolsági buszpályaudvar, az Alba Pláza gyalog 5-percre van.


Albérlet 19 kerület magánszemélytől

A jelenlegi helyzetben a tulajdonos számára kockázatos kiadni a lakását, a bérlőnek pedig nem nyújt hosszabb távon megfizethető és biztos lakhatást egy albérlet. Ezt egészíti ki, hogy a nagyvárosokban másfélszeresére nőttek, Budapesten pedig megduplázódtak a lakbérek az elmúlt években.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések