2016. július 22., péntek

Füred pizza étlap

Az elmúlt évek alatt a Tölgy büfét kibővítve a mai street food kultúrára építve nyitottunk egy Gyrosos és egy Pizzás üzletet. Online gyorsan és egyszerűen! Figyelem a mobil telefonszámunk megváltozott! Csirke csíkok salátával, pizzakenyérrel, kapros-fokh. Csopakon lakunk nyaranta, így szinti minden héten megyünk.


Füred pizza étlap

Pizzák, Döner Kebap, Dürüm Kebap, Kebap. Ha jól emlékszem egy Regina, azaz a klasszikus sonkás-gombás volt. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online!


Balatonfüreden Nézd meg a legjobb éttermeket! Torkos csütörtökön látogattuk meg az éttermet, nem először, de valószínű utoljára. Az asztalt még januárban lefoglaltuk, félhetes érkezésünkkor azt rendeben el is foglalhattuk, igaz a konyha bejáratánál akadályozva a pincérek közlekedését, de ügyesen kerülgettek, nem öntöttek semmit a nyakunkba :), a párom még örült is hogy a kályha mellé ülhetett. Hamarosan elkészül új weboldalunk. Minden hozzávaló megvan!


Rendelj pizzát, és más finom ételeket. A rendeléseket telefonon, vagy pedig interneten adhatod le, amennyiben a pizzériának van online rendelése. Vegetáriánus ételek rendeléséhez használd az ételszűrőt, amit a pizzéria étlap felső részénél találsz meg! A árváltoztatás jogát fenntartjuk! B menü: Erőleves Tavasziasan, Rántott sertésborda vegyes körettel, savanyúság.


Paradicsomszósz, dupla sajt. Pick szalámi, kígyóuborka, kukorica, sajt -szezámos peremű pizza -Választható extrák. Good foo No design” szlogennel indultunk el gerilla étteremként évekkel ezelőtt, amely azt jelentette, hogy nem adunk a külsőségekre, csak az ételre és azon belül is a tiszta, minőségi alapanyagra koncentrálunk. Kérjük írja meg nekünk gondolatait, hogy folyamatosan a legjobb ételeket és szolgáltatásokat kínálhassuk vendégeinknek! Pizza ahogy Leányfalun szeretik.


Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Esztergom, Nagy-Duna sétány 3. PIZZA NYÍREGYHÁZA, PIZZÉRIA NYÍREGYHÁZA - Kemencés Pizzéria Nyíregyháza, Apáczai Csere János tér 1. Az ételek ára a köretet nem tartalmazza, a csomagolást és az ÁFÁt viszont igen. Füred teljesen új építésű nyaralóinál lakóparkjainál találjátok a Maurust menő belső térrel és feltörekvő konyhával. Ha Csömörön jársz és éhes vagy, vagy ha a környékre szeretnél ebédet vagy heti menüt rendelni, akkor mindenképp nézd át étkezdénk kínálatát, hiszen széles étel kínálatunknak köszönhetően, nálunk te is biztosan megtalálod az ízlésednek leginkább megfelelő ételt. Inaktivitás miatt a bejelentkezés perc múlva lejár.


Füred pizza étlap

Pizzáinkat Ön állítja össze féle méretben! Megfelelö adagok, jó ízek, gyors kiszolgálás! Sokszor eszünk ott a szezon ideje alatt és még sose volt problémánk, mindig isteni volt minden! A tyúkhúsleves az egyik állandó levesünk, nagy adag es nagyon finom általában ketten esszük a párommal.


M 5RSD V 6RSD XL 9RSD Részletek. Aszalt szilvás csirkemell. Kebab, pizza és más finomságok! Rendezvények, céges bulik hangulatos környezetben.


Füred pizza étlap

Fogyasztás helyben, és házhoz szállítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések